idol =)

ja det krävs att man ska vara sjuk för att få se idol alltså, inte sett något avsnitt då träningstiderna ligger just då men eftersom jag ligger tryggt nerbäddat i soffan den här veckan har jag faktiskt sett alla avsnitt den här veckan (Y) Dock kan jag inte bestämma mig om jag tycker om pogrammet då jag tycker fel personer går vidare hela tiden ! I måndags fick vi alla en shock här hemma när calle och jon gick vidare, Vad hände med Eddie lixom, så sjukt bra röst och riktigt bra scennärvaro, me like !!  men ne är man bra så får man inte vara med !
och skulle nu inte erik gå vidare från dagens avsnitt så tänker jag inte ens fortsätta kolla på det !
fast han lär ju göra det och han lär ju bli den nya flick idolen då han är söt på något underligt vis :) men mina chanser är nog små då som sagt han lär bli flickidol och har tjejen i publiken =)


 dock blir det ingen bild på erik utan eddie då vi särjer hans bortgång :P
vi får hoppas han blir invald av jurryn igen =)

nu har det dags för den nya säsongen av Greys, Spännande !! :)

mmmh :)

Sjuk underskattad glass, och det är tur att den är så dyr annars hade jag blivit riktigt tjock, Beroende framkallad ! och där vet ni vad ni ska köpa om ni vill fjäska för mig, mmmh :) Me like ! :)


ett sjukt samhälle !

för det är ju något som hänger ihop med hösten, alla blir sjuka!
är det för att det är sjukt kallt, blåsigt och grått eller inbillar vi oss bara ?
Jag har ialfall lyckats bli sjuk precis som alla andra, började med att jag vaknade upp med en fruktansvärd halsont i går och det blev inte bättre i skolan när febern smög sig på, så det blev hem och bädda ner sig i soffan med en burk Ben and Jerry´s chocolate fudge brownie, Absoluta favoriten !! =D
svider hårt att missa en träning men men det kommer många många fler !
svider hårt att missa body combaten idag, jäkligt hårt !!

har iallfall inte gått upp ur sängen än men ska väl göra det snart för att hämta lite glass :)

Hoppas alla donnerbarn har det bra på föreläsningen jag msisar idag, sjukt synd faktiskt, verkar vara riktigt intressant då det är en representant från flera av dom olika religionerna vi har här i världen som ska svara på våra kritiska frågor om religion !

.. J

slutet på början eller början på slutet ?

måndagar har inte förmågan att göra en särskilt pigg och taggad då man har en hel skolvecka framför sig och det är långt långt till helgen, men mitt schema gör det lite lättare då jag bara har en lektion på måndag morgon sedan är jag fri :) och denna måndag var det bara till skolan och se en film och sedan var jag redo att åka hem igen :) skönt skönt och det blev hem och städa efter helgens bravader för att sedan åka till träningen :)
mycket spel och det är alltid skönt dock mådde jag inte toppen bra så blev en hel del tid på motionscykeln istället men sedan var det dags för måndagens uteträning, som har en förmåga att bestå av intervaller, som jag själv kan tycka är ganska kul. Dock hade vi inte sån tur att vi fick springa lite korta interveller och sedan vara klara utan det blev 24 varv runt fotbollsplan varav 16 av dom skulle vara i högt tempo, snacka om nära på att spy känsla efter det ! men oooh va skönt det var när man stod i duschen sedan (H)

... J


söndag, söndag, bakfulla söndag

som nämt blev det en redig fylla på lördagen och då mådde man som man förtjänade när jag vaknade vid tolv tiden, lite sämre tillochmed.
Men jag var helt bestämd att jag skulle ta mig ner till Herrarnas match mot Borås vilket som, dock insåg jag ganska snart att det inte blev något bil körande för min del så då kom snälla Emma och hämtade mig. Dock inte världens mest intressanta match då den inte var så farfylld som önskat, förlust för heid och ett grattis till nyuppkommna Borås som fick med sig två poäng hem till landet :)
och emmas syster fick offra sig och köra mig hem (H)
dock efter lite thaimat och en massa massa glass var man på G igen och det blev ett besök hos mor och far i kärralund :)
en dag då tiden bara rann iväg och inget nyttigt blev gjort särskilt inte det pluggandet som hade behövts, men jag är nöjd att jag tog mig igenom den =)

och killar i handbollskläder, mumma :D
... J

lördag på en onsdag :)

För jag och emma kom fram till att det är bäst att uppdatera om en dag i taget då det är jobbigt att läsa långa inlägg :) så låt oss börja med i lördags :)

resan till alingsås gick bättre än väntat och efter endast 30 minuters bilresa var vi redo :)
Ganska lätt och inte så jätte spännande vinst mot alingsås, inte mitt bästa framförande, inte ens något jag tänker skriva upp på meritlistan men ah vi vann och det var det som räknades och det är det som räcker !

sedan var det ett spännande och taggat möte mot sävehof, och efter 50 minuters fult spel får dom en vinst med tre mål, men den var inte självklar någon stans för vi var så nära att ta dom, Riktigt bra match tjejer !

när jag anlänt till göteborg övertalar jag mig själv att jag ska gå med ut, dock utan att dricka, men den tanken ändrades till att bli okej kan ta en cider till att sedan bli en fylla som vi sent kommer glömma.
och felicia stod för den så massa tack till henne, för kul kul kul hade vi och det är inte ofta vi får sån tid med varandra då vi både lever hyffsat stressade liv! :)
men mycket alkohol och dans och en hel del flörtande =)  

och en incidens som vi måste berätta om och analysera är att jag såg en sjukt snygg grabb och efter mycket övertalande från felicia och grabben vi var med, som bestod av lovord som sa att en kille aldrig skulle banga om en tjej bjöd han på en drink, så går jag fram till den här grabben och frågar om jag får bjuda på en öl, och rakt i mitt ansikte får jag svaret nej tack det är lugnt :O bedrövligt! Gratis hallå ?
men snäppet för gammal för mig så vi skyller på ;) Sjukt snygg iallfall =)
Så grabbar, hur hade ni svarat ?

blev en hemfärd vi sådär fyra tiden någon gång och efter någon timmes prat med Mr J somnade jag ganska gott kan jag säga =)


Dagen med stort D !

Uppladdningen är allt eller hur ?
och just nu laddar vi upp med en rejäl frukost =)
jag har kommit fram till att bara tanken av att det man ska äta är nyttigt gör en pigg och glad =) nu sitter jag här nöjd med min havregrynsgröt med äpplemos, en fullkorns macka som egentligen är alldeles för fullkorning för att få ner i halsen men som går fint om man rostar det, pålagt med leverpastej, skinka och gurka :) till det dricks givetvis ett glas berocca =)

Sedan efter frukosten börjar den metala omtaggningen och det bär av till Alingsås, som jag ska hitta till alldeles själv och jag vet inte ens vilket håll det ligger åt :P Vi tackar gud för att gpsen kom till, det är väl ändå han som är det goda bakom Alla skapelser ? ;) Haha :)

Första matchen mot hemmalaget alingsås och andra matchen blir ett hett Göteborgsderby mellan Bk Heid och Sävehof =)

Håll tummarna för oss, eller ännu bättre, kom till staden potatis och hejja fram oss =)

Grymt ska det bli och lovar att komma med uppdateringar =)


...J

en perfekt fredag med allt som det innebär :)

Inte många timmar kvar till första match starten i sm =)
så därför är det dags för läggdags så fort det här inlägget är färdig skrivet :D

Skolan flöt på finfint idag med allt från muffins till släppa specialidrottslektioner framför datorn :)
Efter att fått smitit iväg lite tidigare åkte jagoch mikaela in till stan för att kolla porriga underkläder så hon kan hetta upp sitt förhållande ;) Awesome =) haha

Efter att ha vandrat runt i någon timme var det dags för påfyllning och det blev en underbar hallonbakelse som mikaela bjöd på =) Tack hjärtegullet !!

sedan var det dags för middag och är så mega nöjd med dagens sallad jag gjorde, den bestod av massa olika salladsbladstyper, gurka, majs, tomat, skinka och mimosa sallad !! :D Grymt gott =)

så nu har vi en till maträtt på listan, är det bara i våran familj eller har ni också det problemet att bestämma mat varje dag ? vi här hemma är aldrig sugen på samma saker så väldigt stort problem :P

Dock är jag hemma själv den här helgen så blir bara en massa god egen tillagad mat :D

Men vidare till vad som hänt idag, kom nyss hem från biografen som jag besökt med Natalie, såg the ugly truth och kul hadde vi, filmen var bra och vi var bra :D mega skratt-attacken hela vägen från bion till bilen gjorde hela kväll :D Grym tjej det dära !! :D <3

och vill bara avsluta med att säga att livet leker och dagen har varit Awesome även om inlägget inte blev så bra då jag redan halv sover =)


...J


looking good today pumpkin ;)

Hänger du här ofta eller ? ;)
Det vet jag iallfall att en viss Emma gör :)
känns bra att ha en stammis iallfall =) haha

lär ju bli fler när jag tar tag i att snygga till den här bloggen lite ska ni se :)

dagen skoldag kan ju kasta sig i väggen för idag gick nog inget rätt, varken lektioner, poliser eller mat !
och bättre blev det inte när jag försökte köra bil igen, som jag nog borde lägga av mig för uppenbarligen kan jag ju inte det !

träningen dock flöt väl på som vanlig utan några skandaler eller bravader.
Dock ligger jag här nu med ont i hälen och magen.
Man blir så arg då alla tjötar att man måste vänja sig av med skydden, och det håller jag med om, men en jäkla träning utan mitt inlägg i hälen och se där, där trampade jag igenom den igen!
ajja får väl vara glad att det inte är en bestående smärta :)
Så Sm om två dagar kommer gå finfint ändå =)

Sjukt taggad !!! =)

Får med mig en stark klack bestående av mikaela och natalie med, känns grymt !!
och för övrigt hoppas vi på att mike byter till vårat lag så att vi kan umgås dygnet runt ;) haha <3

ny dag imorgon, och förhoppningsvis har marcus inte glömt att ta med sig kladdkakan så att vi kan få en bra start på morgonen :)

och kladdkaka tänker ni då, äter jag det ?
oh jaa, en dag i veckan måste man få njuta :)
det gör en sjukt mycket mer inspirerad att inte äta onyttigt dom andra dagarna och så lever man bara en gång så varför inte njuta :) så imorgon ska mina smaklökar få njuta av kladdkaka på morgonen och popcorn på kvällen :)

För morgondagen ser nämligen ut som följade, skola 9.30-15.00 :)
Köra mamma till stan och pappa till husbilen vid 18.00 :)
Bio med 21.00 =) <3

Awesome fredag !! =)

 

... J


24/9 :)

God morgon God morgon, hör du fåglar sjunga glatt, God morgon god morgon i kör !!! =)

Sitter här i världens mysigaste morgonrock och äter havregrynsgröt och dricker berroca =)

What a beautiful day !! :D

vilken härlig dag !! =)

och några timmar senare :)
kan direkt säga att jag inte fått gjort alla de punkter som skulle göras idag gjorda, har dock gjort dom viktigaste måste jag säga :) solningen och springturen blev dock uppskjuten tills imorgon :)
men i träningsväg är det helt lugnt för sitter här helt utslagen efter dagens body combat och body pump :)

body combaten var precis lika grym som den brukar vara =)
Mr charm skulle inte va fel att träffa mer än en gång i veckan men va ska man göra ;)

nöjd och lycklig ska jag gå och lägga mig =)

hoppas imorgon blir en lika bra dag som idag =)

är snäppet blondare och har fortfarande inte ätit godis, Hejja mig !! =)


... J

god morgon goda nyheter =)

klockan är 11.24, och jag orkar knappt hålla upp mina ögon, hur olikt låter inte det mig ? men vi får hoppas på att det bara är tills sockret är ute ur systemet =)

vaknade med det goda beskedet att min body combat reserv plats blivit en vanlig plats =D yeees !! =)
så dagens tränings pass är alltså en springutr på 8 km, body combat och body pump =)
lite energidrinkar och protoiner på det och vi kommer må topp bra =)

dags att sätta i gång med alla dagens sysslor, ganska många tillkomna från kom ihåg listan igår =)

Hoppas på en bra dag till er alla !!! =D

... J :)

död dödare johanna

energinivån är på noll, batteriet är utladdat och jag vet inte vad jag ska göra åt det!
i skrivande stund just nu kom jag på varför, eller vad jag tror är anledningen. alltså har varit så trött idag att det varit svårt att stå på benen, då är det illa. men så slog det mig, Jag har inte ötit något godis!! för det första beröm till mig :) men sedan, är det inte helt sjukt om det skulle vara anledningen ? att jag låtit mig själv bli så beroende att jag knappt kan genom gå en dag utan det!
sjuktsjutk! dock en dag utan godis men inte utan onyttigheter, för vem kan motstå en fika med mike på stan ? inte jag, love it!
vi har massa planer på vad vi vill hitta på med så nu ska vi bara hitta tiden till det ! =)
bowla, bio, partaja är några av sakerna som står på listan, och hälsa på hund valparna förståss :) och våran bakning har inte blivit av än !

mycket vilja men lite tid!

imorgon däremot ska jag hinna ta ikapp saker som jag lagt bakom mig, för visst är det de onsdagar är till för? =) grymt skolsystem donner!!

så läs om ni vill men mest en kom ihåg lapp till mig =)

imorgon skas det, springa till solariet, inhandla ett solkort och sedan sola :)
handla hälskydd, besöka sjukgymnasten, skicka ett brev eller ringa jesper,
ringa mc donalds och be om att få min lön!
färga håret, göra filosofi/psykologi läxan,
tänk att köra body combat och body pump!

kan ni tänka er, som ni alla förmodligen har förstått älskar jag mitt body combat pass!
men idag när jag ska in och boka det, brukar alltid boka samma dag men tänkte att kunde göra det nu, då var det FULLT!!! :O jag är nu inbokad på första reserv och kommer bli djupt besviken om jag inte får köra mitt favorit pass på veckan =(

matte C suger för övrigt pung !!m även fast jag råkar vara grym i det ;) (H)

och lata jag slapp även springningen idag för att köra 30 min träning med div.1 laget, skönt för en latmask som mig!

ååh juste, imorgon ska jag ta tag i träningen på riktigt, som ni ser är det tänkt att jag ska köra tre pass imorgon, löpning, body combat och body pump, hoppas verkligen att det blir så, men ah det är inte det ända, utan ska lägga mycket tid på kosten nu okså, ordentliga middagar, ingen jäkla snabbmat! och imorgon ska jag inhandla protoin drickar så vi blir miss Biff! =)

Så jäklar nu kör vi för här ska det upp på toppen!!

Hej havregrynsgröt och hej då alkohol ! =)


stockholms eliten <3

käpprätt åt helvete!

jaa det var inte en serie premiär att hänga på merit tavlan där inte, matchen början ganska segt och det är inga av lagen som vill sticka ut särskilt mycket och det är ungefär så hela matchen kommer att se ut. inget tryck eller högt tempo från något av lagen och det blir inte bättre när jag kommer in och gör en skit halvlek imål.
Men som min mor så fint säger det kommer det här bara vara en av matcherna i mängden och imorgon är en ny dag med en ny träning som vi kan ta igen dagens misstag på, som tur är är det bara början av säsongen och jag har mycket att jobba på :)) så lite målvaktsträning, mindre alkhol och ett och annat box impact pass med mr charm så ska vi nog bli på topp igen  :)
och det är sjukt motiverande =)

ny dag nya tag imorgon =)

handboll handboll handboll :)

 

 


tillbaka i staden lagom

och då var man tillbaka i staden göteborg igen :)
va sjukt skönt att kliva innan för dörren och krama mamma igen, mend et gör inte att jag inte saknar staden stockholm mindre, och absolut inte min älskade carrobarro :) varför ska vi bo på varsin sida sverige när vi gör den så sjukt bra tillsammans ?
riktigt riktigt trevlig helg iallfall =)
räkor, underbara tjejer, musik, klubbar, alkohol, ben and jerry´s, handboll, saknade klasskamrater, nacka gymnasium, tyresö och allt dess innehåll och en massa massa mys =) är bara några av de faktorer denna helgen inneburit =)  
kunde lämnat efter mig en lång roman men lämnar lite åt er fantasi och säger bara att den va sjukt grym och att jag är mega nöjd = )

tre timmars tåg resa och man var tillbaka till staden lagom, för det är vad göteborg är, lagom med folk, lagom varmt, lagom bra och det duger i vardagen =) 

skolan idag var lagom jobbig då jag var sjukt trött då jag kan avslöja att det inte vart mycket sömn den här helgen inte! så riktigt jobbigt att gå upp men är nöjd att jag gjorde det :) För nu bara några timmar senare är jag tillbaka i sängen och ska ta mig en power nap för att ladda upp inför serie premiären ikväll mot Kärra!!! =) 
Sjukt taggad och ska vara i toppform, hoppas jag =) Så ska vi fasiken slå de där svart gula hisingensborna =) 

Johanna vs Janni, igen ;) =)

 och här kommer ett smakprov från stockholmsstad :) hade tänkt att få tag i resterande bilder och pigga upp bloggen med lite bilder då och då så varför inte börja direkt =)

(lipar)(tryckerpånäsanochlåterbipbip)(snurrar ett varv)(dricker med vänster hand)



kom och hälsa på mig snarast älsko <3


en stor kopp lycka =)

måste börja inlägget med att berömma mig själv förgårdagens träningspass, för brukar ha svårt för att verkligen ge hundra när jag tränar själv men det gjorde jag igår, hela timmen lång =)
sedan att vi gjorde det plus minus noll genom att först äta en massa choklad framför idol och sedan ben and jerry´s framför criminal mind, det är en annan sak =) Men ni hör ju att vi har det grymt mysigt och att vi njuter av livet här uppe =)
och för att fortsätta på spåret avb njutning blev det en daim glass i SOLEN idag på carros lunchrast =) det är tydligen sommar i september här i stockholm, kan ni tänka er att folk klagade att det var för varmt, lyxlyx =) Blev även ett parti jazy på rasten och lämnar det med att säga att jag iallfall inte förlorade  =D

efter en lång skoldag på nackagymnasium bar det av till nackaforum för att inhandla lite presenter, blommor och strumpbyxor =)

i detta nu lyser solen in på mig, carro har begett sig till träningen och jag ska hoppa in i duschen för att sedan öra mig fin till kvällen bravader =)

ikväll ska vi inte ta det lugnt på stockholms gator kan jag säga =)

sitter med lite beslut ångest över vad kvällens outfit ska bli men det kommer nog bli bra vilket som =)
carro har grym stil iallfall så henne kommer man inte övertoppa =)

fick även veta att jag kommer tillbaka till ännu en match mot kärra på måndag, ska bli grymt =) Mega taggad !!!

Nästa vecka, SM!! så på måndag snackar vi uppladdning på riktigt nivå, men det är en hel helg kvar tills dess och här finns det inga stopp på njutningen så nu kör vi =)


... J

uppdateringar från stockholm stad =)

oohjaa för nu sitter jag här ute i älta hemma hos carro och latar mig :)
tjejen har precis dragit iväg för att göra sina styrketester och kännde inte att jag behövde delta i dom :D haha
annars har jag varit väldigt deltagande då jag set tpå två träningar och varit med på en historia lektion =)
var på gammla trygga tyresö gymnasium idag och det känndes som om det var igår man gick där, inget hade förändrats och jag kännde mig inte en dag äldre, och jag saknar det.
någon konstigt känsla men känner iallfall när jag är här att jag ångrar att jag flyttade hem men åh andra sidan trivs jag sjukt bra hemma med. :)
Det var fantastiskt att träffa alla igen iallfall, mega bra känsla =)
efter en kort dag på tyresögymnasium och en sovstund his isak begav jag mig hem till carrobarro, och här är vi nu :)
alltså inte gjort så mycket förutom att njuta av tillvaron :) Försökte även shoppa lite inne i staden igår men det gick mindre bra :P nytt försök i helgen kanske ? =)
sjukt taggad inför helgen iallfall då det blir 18 års middag ocgh utgång imorgon och kräftskiva och utgång på lördag =) även en titt förbi slottet ligger inplanerad ;D

Det ryktas om att natalie är påväg hit med mega godispåsen för att se på idol =)
mumma :) sjukt godis sugen, då det var mer än 24 timmar sedan jag åt godis senast :O =)

måste även berömma min tajming då det var pannkakor i skolan idag, och dom har med varit väldigt saknade, mega gott och mega många blev det =)

innan vi får njuta av godiset ska det göras en springtur, ingen lång och ingen jobbig tror jag men en springtur ska det blir iallfall :)
och ett och annat spentshopp =)

uppdateringar kommer för jag kan lovar er att den här helgen kommer bli fantastisk =)

för övrigt så är folks studenter sjukt tajmade,
katrinelund och där med felicias och natalies student den första juni, blir mega partaj där för att sedan den andra åka upp till stockholm och delta på carros student den tredje juni och tyresös den fjärde, SJUKT kul =)
och sedan är min den nionde och asperos den tionde, kommer va sjukt alkoholförgitade och slita efter den turen men livet ska vara roligt =)

Hoppas ni har det bra i göteborg och att folk saknar mig på träningen ;)

...J

stockholm i mitt härta ? ;)

idag drar sig en lite bättre göteborgare till lite sämre stockholm ;) =)
ne inte alls då, men idag beger det sig till den saknade staden stockholm :)
ska träffa hela gamla klassen och även ta en titt på carros skola :)
ska bli mega kul då det även ryktas om utgång och kräftskiva =) Grymt helt enkelt!! =)

Dock mega tråkigt att lämna mamma och pappa nu när dom äntligen kommit hem :/
det var inte bara dom som kom hem utan även ett jätte fint armband och ett par örhängen

Det sägs även att vilken dag som helst kommer en fin bjärn borg väska hem på posten med

Tack mor och far !! =)

och kan ju samtidigt passa på och tacka för de trosorna och den bh jag fått nu i veckan av mamma :)

det är mycket lättare att vara fattig när man har en mamma som handlar åt än (H)

och en pappa för den delen också, det var ju än då han som inhandlade dricka som ska göra den här helgen ännu roligare =)

 

i övrigt har det inte hänt så mycket den här veckan än, skolan har varit hyffsat tråkigt och ah det händer inte så mycket härså ska bli sjukt skönt att åka.

Nu ska det börjas  packa för tåget går vid ett tiden om jag inte minns fel =)

Ses på söndag gott folk, kommer väl försöka slänga in ett inlägg eller två under min stockholms vistelse :)

Hoppas på mycket snygga stockholmsgrabbar och väldigt trevliga återträffar =)

 

.. J :)

 


imorgon imorgon imorgon :)

idag har jag nog kännt alla känslor man kan känna.. verkligen..

göteborgs cup går väl inte så där himla bra så inte mycket att skriva om, förlust mot tyresö och önnered och sjukt skön vinst mot kärra, skönt att få höja självförtroendet lite iallfall.
imorgon blir det b-slutspel och när man ändå tagit sig dit får man väl vinna skiten :)

ååh just nu känner jag ilska för storhetsvansinne men kommer nog var gladare efter mina majskolvar :)

och om inte det hjälper så kommer ju mor och far imorgon och då blir allt bra =)
åååh sakna sakna sakna !! :) <3



imorgon anländer mina favoriter till stan :)

sjukt dålig uppdatering av mig den här veckan men livet känns lite stressigt och vimsigt just nu så då hinner man inte alltid sätta sig ner och blogg, även fast det är väldigt roligt :)
men veckan har varit helt okej inte hänt så världs mkt och aah en helt neutral bra vecka :) har hälsat på mormor och morfar och det var väldigt mysigt :) felicia har varit här och så har det tränats väldigt mycket, ungefär det som hänt :)
igår va vi på body combat som jag älskar och sedan på body pump :) härligt slutkörda efteråt :)
och aah våran body combat instruktör, sjukt charmig på något konstigt sätt, inte världs snygg men blir definitivt snygg med det där leendet på läpparna, och så är det ju något med killar som tränar =) haha :)

ska alldeles strax åka ner till den älskade handbolls planen och kasta lite boll :) hoppas på en träning med mycket spel då vi ska spela i helgen och skulle sitta fint. Göteborgs cup, mega kul :)
och första matchen blir inte mot vilka som helst utan älskade saknade tyresö =)
Hur kul som helst att dom kommer hit =) Det är lycka :D

ååh aaah, återkommer med roligare inlägg så fort livet godkänner det :) har ju även lovat en uppfräschning av bloggen och tro mig den kommer, så fort jag fattar :) och när den är fin ska jag även lova att skriva lite roligare inlägg med bilder och sånt som jag tycker är kul att läsa i andras bloggar =) oohjaa :D

 

...J


:/

Saknar min mor och far, och det är allt jag känner just nu så det får bli allt som blir skrivet.

kom hem ! :) <3

God morgon god morgon =)

God morgon God morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kör !! =)

livsnjutare!

nu har jag laddat upp med popcorn och en smirnoff ice med massvis med is för att lägga mig i soffan och se kärleken checkar in , för va vore livet om man inte kunde njuta av det =)


.. J

två flygplan bort

igår va en perfekt myskväll, helt undebar faktiskt =)
efter att ha hämtat upp kusinvitamin i stan åkte vi och inhandlade en hel del godis för att sedan ta oss hem till henne :) och väl där möttes man av en bamsekram från lillkusinen, och det finns inget som gör än lyckligare =)

moster lena tände en massa ljus värmde bär så vi kundeäta glass med varma bär och ställde fram en massa olika skålar med gott och tog fram en kortlek och vi slog oss ner vid bordet =)
därifrån och tre timmar frammåt spelade vi ett mega roligt och spännande kortspel som jag aldrig gjort förut och som jag inte kommer ihåg namnet på, självklart vann jag och kvällen var fullbordad =)
en riktig myskväll med släkten helt enkelt :) sånna borde man ha fler av :)

fick även va med om emmas första sova över hos en kompis reaktion, blev nog som det blir för dom flesta barnen, att hon ringde mamma sin för att bli hämtad för att hon saknade henne!  =) hihi sötunge!! =)

sedan fick jag bära mig hemmåt för att få sova tre timmar innan det var dags att kööra mor och far till landvetter =) och vi får hoppas att dom kom fram säkert och att dom har det jätte bra där nere för nu ligger dom förmodligen på stranden och pressar =)
 och för inte alls länge sedan lyfte min bror från landvetter med för att flyga till sin nya studentbostad i umeå =)
så hela familjen är i luften men jag är glad ändå =)

och imorse ringde mormor och väckte mig och det var en ganska arg johanna som svarade men defenitivt en gladare som la på, det var ett sådant där typiskt gulligt mormor samtal som hölls då mormor berättade att jag fick komma och äta där när jag ville den här veckan och att jag skulle ringa varje kväll när jag kom hem så hon vet att jag var i säkerhet =) sötajöta :D

två räkmackor senare och nu är jag tillbaka i sängen, men här ska vi inte bli liggandes utan felifeli kommer vilken minut som helst och vi ska jobba på projektarbetet  så nu måste jag slita mig =) Hoppas alla får en lika grym dag som jag tänk ha =)


... J =)

Hjälp mig!

är mega avundsjuk på allas fina bloggar! sitter här och läser alla nya bloggar vi fått från heid tjejerna och dom är så stilfulla och fina ! själv förstår jag mig inte på blogg.se så just nu får den se ut som den gör men snart, då jäklar ska nån av dom få följa med mig hem och stajla upp min blogg (H)

ett stort tack till alla bitterfittor!

för vad vore ens dag om det inte hände lite i vardagen, åkte då och bytta väskan som jag lyckats låsa, och möts  av den otrovligaste kärringen jag någonsin stött på! Bedrövligt att dessa kärringar får behålla jobbet när det är finanskris och det finns massa trevliga ungdomar som skulle göra jobbet mycket bättre!! men efter många om och men fick jag en ny väska så nu kan ju mor och far åka till mallis och njuta, men jag är inte bitter ;)

nu har jag haft en trevlig middag med mor och far, det serverades underbart god lax med räksås, Mumma! =)

så fort jag smält maten lite ska jag platta håret för att sedan åka hem till kusinvitaminerna och myspysa =)
blir inget röj idag då mamma och pappa ska ha skjuts till flygplatsen klockan tre på natten!! snacka om snäll dotter (A)

den ljusa sidan av livet =)

igår va en dag inne i dimman men nu med efter tanke genomförde jag den väldigt lyckat :)
började med en grå dag i skolan då jag kände för den alldels för stora lusekoftan för att det skulle va mys på hög nivå, och det blev en slapp mys dag =) för att sedan åka in till stan och fika på espresso house med a-k, en smarrig kladdkaka blev det och vi slutar inte där =)

efter det skyndade jag mig hem för att bara byta tröja och sedan åka och kolla på önnered-heid matchen med hela laget :) en ganska lätt match för heid då dom lyckades vina med 31-20, vilket lag man börjat i ;) haha (H)

efter det beställdes det massa pizzor och självklart en sallad och hela laget vandrade vidare hem till jenny för att lagfesta =) en trevlig kväll med mycket prat och en hel del dans, bilder kommer självklar läggas upp så fort jag får tag i några =)

idag vaknade jag på rätt sida och vandrade upp till ica för att få lite nybakt bröd med kräm till frukost =) mums :)
resten av dagen har spenderats på backaplan med pappa för att inhandla allt som ska ätas den kommande veckan då dom åker till mallis inatt. sjukt orättvist!!!

och dagens tabbe får då bli att vi köpte en ny res väska till paret men när vi kom hem skulle jag va på och pilla och byta så dom hade samma kod på den som på min, det gick väl inte så bra får jag väl säga nu efteråt då den står där ute i köket, LÅST!!! vi får inte upp den! varken den nya koden eller 000 som den gammla var funkar!!!

Typiskt mig så nu ska jag tillbaka till backaplan för att byta väskfanskapet !!

.. J

Fuck it !!!

även om jag inte tror på att det finns någon just mening till varför vi lever och att det inte finns någon övermakt som bestämmer vad vi ska göra så är det ju något som spökar, man får aldrig, verkligen aldrig må riktigt bra.

För cirka en timme sedan va jag en av dom lyckligaste tjejerna ni kunde hitta, nu, en timme senare, när jag har krockat sönder pappas bil, är jag en av dom olyckligaste. och nej jag är inte skadad så det är inte därför men det gör något så fruktansvärt ont i hjärtat att förstört pappas bil. att han ska få lägga flera tiotals tusen på att reparea bilen bara för att jag krockat den, det lägger en sådan fruktansvärd skuld på ens axlar. och det gör det inte lättare att jag nu vet att dom alltid kommer tycka att jag är en sämre bilförare, och det suger när man bara haft körkort i två månader. Fuck it !!!

Jag orkar inte nämna allt annat som kan dra åt helvete som hänt den senaste timmen utan får bara bli ett kort inlägg från en ledsen johanna som är sjukt besviken på sig själv !!!

Helvete.... J

det charmiga med hösten :)

är hösten verkligen så hemsk som man får den att låta är dagens fråga, visst idag sög det när man hade keds på sig och fötterna va blöta och kalla och ännu värre för att man frös i sin vårjacka.
men då tänker jag att om jag bara hade ett par hunter stövlar, en höstjacka och ett paraply så kanske det inte alls hade varit så hemskt. för visst är det mysigt att sitta inne på ett café med sina vänner när det regnar på fönsterbrädan där ute =))

Det är vad vi gjort idag, jag, mike och mariama satte oss på tintin för att först äta en sallad men sedan trycka i oss en stor underbart go kärleksmums med vanlijvisp =)

idag har varit en riktigt tung dag för hjärnan i skolan, först två och en halv timme filosofi och sedan två och en halv timme psykologi, och tro mig, ens hjärna får bokstavligt talat ont!

alldeles strax dags för att dra sig bort mot heid hallen för att kasta lite boll och njuta av livet =)

men aah har blivit lite små kär i de där hunter stövlarna, aldrig riktigt förstått grejen med att lägga så mycket pengar på ett par stövlar men idag när folk gick runt i sina stövlar och såg torra och nöjda ut så föll jag!!!
Så dom önskar jag mig i höst present men pappa säger att en sådan present inte existerar, men det ska ni allt få se att den gör = )

 

.. J =)


ah la la la la la la life i wonderful =)

ah la la la la la laaaa =)

har precis anlänt hem från dagens träningspass, som idag var något nytt, bodycombat =)
Helt sjukt kul och grymt bra träning, så nu vet jag vad jag ska hitta på som träning på onsdagar =)
riktigt bra tränare också, lite charmig så där ;) =)
kulkulkul :)

annars har idag varit en väldigt slapp dag, tagit tag i att njuta av livet genom en promenad i solen och en hallonbakelse :) 

dock har jag även lämnat lite spår av mig idag då jag jobbat lite på vårat projektarbete, sjukt pepp på att åka =) 


åååh jag är lycklig lycklig lycklig =) 

pepp på handbollsträning imorgon =D  


en sommardag i september

och det var nog den sista men det ska vi vara nöjd med :)
för visst har det varit en härlig sommardag =)

Började med att äta glass i stället för att ha matte C :)
För det kan man ju ha när solen inte lyser, och nu lät det som om jag skolkade men det var inte värre än att lärarn va på hajk (H)

Sedan efter skolan ringde mor min för att höra om vi skulle ta en runda på stan, det blev en hel del tittande i affärer men inga kap gjorda så satte oss på ett mysigt ute café och åt istället =) Kärlek i massor till det :))

Efter det var det självklart dag för att möta alla goa tjejer i heid hallen igen för att köra back löpning på riktigt, vi kommer ha så snygga rumpor under våra balklänningar så det är helt sjukt =) (H)

och gott folk, tro mig när jag säger att ett myggbett kan göra ondare än något annat, helvete va ont det gör!!!

Nu ska jag lägga mig under mitt varma täcke och lyssna på regnet som droppar mot takrännan, mysmys, för att sedan sova ut hur länge jag vill, för jag går på donner och är ledig imorgon, Underbart !!! =)


..J =)

RSS 2.0