2009, vilket år!!! =D

och jag vill göra precis som alla andra och sammanfatta året för jag tycker det är så underbart. Har tänkt på en sammanfattning hela dagen och det är en härlig känsla man får i kroppen när man tänker tillbaka på dagarna som gått :) Tänkte bara nämna det allra bästa och några saker av de allra bästa, för det är de som är svårt med sammanfattningar, man missar så mycket bra, men det betyder inte att det inte var lika mycket värt för det :)
Vi kan ju börja med början av året då det var dags att bli mydig och firandet av denna dag blev riktigt lyckat och fick väldigt fina presenter =D För att vara 18 var första delen av året ändå hyffsat lugnt och handbollen gick som den skulle :)
sedan kom dagen, den första juli 2009, som jag förmodligen kommer minnas föralltid, den där känslan, den där lyckan när hon berättade att jag hade klarat min uppkörning och att körkortet var mitt!!! =)
Grymt kul med första körturen som blev in till stan med just dance på högsta volym !! :)
Samma dag började Partille cup och hela den veckan kommer bli oförglömlig, riktigt kul hade vi tjejer, jag, mikaela, jessy, janina och janni =)
Sommaren fortsatte att glänsa och för att fortsätta på topp tre så resan till åhus, ojojoj vad en spontantripp kan göra sitt :D Grymt partyhelg med massa massa handboll !! =D Aaah tack för den resan Janni och Anna-Karin, sikket partygäng!
Efter en grym sommar med många mil som erfarenhet var det dags att börja sista året i skolan och det får väl blir årets diss, för har aldrig varit så omotiverad och skolträtt som det här skolåret och det kommer bli tungt att klara ett halvår till men vi får hoppas det går fort.
Fast något ännu värre skulle hända i november, då jag drog av muskelfästerna i rumpan och där försvann resten av säsongen. och den har bidragit till många ledsna dagar men det kan vi tänka på någon annan gång :)

För om man ska se något positivt med skadan så är det allt jag gjort när jag haft det (och ja jag hade hellre spelat handboll men för att inte tänka på det), det har blivit sjukt mycket party heger då jag brukar ta det lugnt med alkoholen när det är säsong, men när den inte finns så har det bara varit och köra på och ah har nog varit ute varje helg och dansat loss och aah haft riktigt riktigt kul och träffat massa människor och aah love it!!

 

Finns mycket mycket mer vi kan nämna men det är dags att ta tag i den sista dagen som ska bli toppen den me så att vi kan knyta ihop säcken 2009 och göra 2010 minst lika bra =)

Sjukt nöjd och mega glad över alla nya människor man lärt känna för måste ju även ta upp att bytet till heid har gjort att man fått lära känna många söta trevliga och roliga prickar :) och aah tack alla för 2009 !!! :D

Nu gör vi den här kvällen toppen :)

 

Årets topp tre;

Körkort

Åhus

Partillecup

 

Åters diss;

Skadan

Skolan

 

Årets köp;

Iphone

 

Årets låt;

Just dance

Årets kväll;

Inatt ;)

och får inte glömma de två gångerna jag varit på queer night, båda gångerna har varit galna och grymt bra :)

 

Nu ska det duschas, och raka benen och fixa sig sedan bär det av för tjej middag och mikaela, sedan får natten ta oss dit den vill :)

Kommer nog en bild på kvällens outfit sedan :)

 

.... J





Unna sig något ?

Även om jag är väldigt nöjd med livet just nu så är det lite tråkigt och enformigt då jag vaknar, går till jobbet och sedan hem och sover, och varje dag detta lovet ser lika darnt ! och då jag kom på på julafton att jag önskade mig en Iphone så kanske man ska unna sig en ? Går ändå till jobbet varje dag och sliter hund och då kanske man ska visa sig själv att man förtjänar något fint ? Tycker jag verkligen så därför bär det av till Telia imorgon för att inhandla en Iphone :)
Så nu är den enda kvarvarande frågan om man ska ha en vit eller svart ? = )


Juldagen med allt Mega party den innebar !

Vaknade upp på juldagen sjukt redo för party, men Sjuk !
Hur kunde detta hända!
Dock sov jag fram till sex och bet sedan ihop för party skulle det bli och tur var väl det !
För då kom Felicia och vi gjorde oss så snygga vi kunde och drog in till Berså för förfest :)
Helt okej men inget toppen så drog vidare till Parke Lane där det var queer kväll och eftersom vi testat det för kunde det inte bli annat än lyckat ! PRecis som det blev och lite till !
Mycket nakna killar, mycket mycket alkohol (som det nöjds på, vi gillar!) och en hel del dans på bardisken med stripporna! =D ojojoj :D och en hel del kyssar från en viss jag är lika perfekt som Mr R.S var en gång i tiden ! =D VI GILLAR!
Sjukt lyckat kväll så tack för den feli !
Precis vad jag behövde och hoppas att få ha en lika perfekt partykväll snart igen ! =D

och dessa två snyggingar fick jobberbjudande från stripporna, HAHA ! :D


Jul jul och ytterligare lite mer jul :)

Julen var super MYSIG ! :)
Jag blir som ett litet barn och vaknade upp halv fem för ville upp och öppna min morgonpresent och då var julafton igång :) Blev tre par trosor och ett täckstift i morgonpresent :)
Sedan körde jag mamma till jobbet åkte hem och såg på en klassisk julfilm, kommer inte på vad den heter men har sett den varje julmorgon i fyra, fem år :) Handlar om en kille vars pappa dör och kommer tillbaka i form av en snögubbe :) Och jag tror det är de jag gillar mest, eller man gillar mest med julen, traditionerna :)
och kan därför förstå att det finns folk som hatar julen för tänk om något jobbigt eller hemskt har hänt på julafton så blir man påmind av det varje julafton hela julafton. Men jag förknippar den med mys, kärlek och värme så jag älskar den :) Efter filmen bar det av till kyrkan, som förmodligen är det bästa med julafton, stämmningen i kyrkan, alla är på samma varma kärleksfulla humör, det är samma julspel med samma mysiga julsånger och aah just då finns inget annat utan livet är toppen, älskar känslan :)
Sedan bar det upp till mormor och morfar för en macka med julskinka med bröderna och morföräldrarna och Kalle Anka och co. Mamma jobbade nämligen till fem så hon , pappa och farmor kom senare.
Sedan var det som förmodligen för alla julbord och julklappsöppning :)
Fick precis allt jag ville ha och lite till så jag är nöjd :) Men bäst av allt var att mamma och pappa älskade julklapparna dom fick av oss barn och det är de som fyller en av glädje på julafton :) Och dom tackar än idag =D
Fick nämligen helt nya kökskåp kan man väl säga :) Talrikar, assieter, skålar och muggar :) SJUKT SNYGGA !! :D

Kan förmodligen kopiera inlägget och klippa in det nästa år igen för julafton har en förmåga att alltid bli lika bra =) Mig gillar =D

Hoppas eran jul vänner var lika bra =D

 

... J


julmys och sjukgymnastik :)

En kopp äppel, kaddemumma och kanel te, med vörtbröd och julskinka och sitta och se ut över de snöland och alla tända lampor, älskar mysstämmningen som rår under julen :) Så här har nämligen min morgon sett ut och hoppas den gör det imorgon när julklapparna ska öppnas för vi kan ju inget annat än att hålla tummarna att snön ligger kvar, sån stämning :) ååh det slog mig typ nu att det bara är en dag kvar till julafton :)
Har inte köpt en enda julklapp iår så har inte riktigt kommit in i den stämmingen, ska inte göra detta heller då min mor och bror fått ta tag i den uppgiften åt mig, lite tråkigt faktiskt men vad ska man göra när man jobbar under affärernas alla öppetider :)

Oj nu måste jag åka !
Har övertalat pappa att köra mig till sjukgymnasten, annars hade jag behövt åka för 45 minuter sedan, sköntskönt ! Tack pappa :) Dock var det en deal, han kör mig idag och jag kör mamma till jobbet imorgon, ska upp sex på julafton ! sjukt :) Men efter det blir det julmys i kyrkan, det är nog det jag älskar mest med julen :) Hoppas min favorit Daniel ska spela josef, då är julen räddad :)

.... J :)

HAHAHA

förlåt kunde inte gå och lägga mig utan att ha visat er en bild av hur katten ser ut, har ingen kamera här hemma men hittade en bild på en Hund som såg exakt lika darn ut !!


och så här såg sötnöten ut innan, Stakcars KATT !

 

 


Jag vann!!

Förutom lönen som lockar så har Mc Donalds hittat ett sätt att göra personalen lite mer motiverade till att sälja mycket och fort, genom att ha massa olika kassatävlingar. Nu under jullovet har vi snittcheks tävling, det innebär helt enkelt att den som har högst snitt, alltså säljer mest per gäst, på en timme, vinner för dagen och fårdärmed välja ett pakett från högen, man mår skaka och lyssa och klämma på paketen. och efter tre dagar som tvåa i tävlingen kom jag äntligen etta!!
Var dock väldigt svårt att välja paket ! Slutresultatet blev avslappningsgrejer man har på ögonen, typ som sånt band man kan ha för att det ska bli mörkt fast hjärtformat och geggamojja i så det ska vara avslappnande och en biobiljett ! Älskar att få biobiljetter för bioär riktigt underskattat ! :D Så vem vill följa med på bio ? Vintermys i biomörkret, me like !
Men aah det är mest jobb, faktiskt bara jobb det här lovet men den 25 januari, då jäklar ska det bli skönt ! :D
Det är de värt :)
Dock är det lite så at tman inte hinner göra något innan och inget efter men ajja det får gå =)
Lite annat har jag hunnit med så som slingat håret, solat, och lekt med felicia och kollat på coyte ugly och när jag såg den blev jag sjukt party sugen så får bli utgång på fredag! Lönen har ju precis kommit och det är annandag jul så det måste firas ! Dock börjar jag tio dagen efter men det är bara att bita ihop och le =)
Sjukt danssugen och låter kanske lite fjortis men suugen på att bli lite packad också :)

Det blev en kort liten uppdatering men finns inte så mycket att skriva om förutom att man kan ju skriva om alla roliga gäster man har men då hadedet blivit ett långt inlägg. Träffar så udda, konstiga, roliga, snygga, fula, och aah alla typer av människor äter helt enkelt Mc Donalds och det är väl tur att vi kan få lite underhållning :)

Nu ska det iallfall sovas för har tid hos sjukgymnasten klockan 7 imorgon bitti så blir upp tidigt tidigt !

Hoppas det går bra :) tror dock inte det då jag har mega ont :(

 

Sleep tight don´t let the bed bugs bite ... J :)

 

Ps. Min mamma har klippt katten så fruktansvärt fult att jag blir äcklad och inte kan sluta skratta! HAHAHA

 


tjatigt mycket kärlek!

Han gjorde det igen, jag vet inte hur du lyckas men du gör det jäkligt bra, och du vet det nog inte ens själv <3
Igår var en deppig dag då jag gick tills söms ledsen men tänkte imorgon är det ny dag nya möjligheter och orkade därför inte blogga om det, tänkte väl på något konstigt sätt att det skulle vara borta i morse och då ville jag inte bli påmind. Men ika jobbigt var det att gå upp och även om dagen varit helt okej och mega mysig med julbak och julmys så har det ändå tyngt mitt hjärta (orkar inte nämna ännu en gång igen om vad men a), men då från igenstans och grabben vet itne ens att jag är ledsen, skickar han (gissar att ni vid det här lagret förstår vem världens bästa han är), ja då skickar han ett sms som gör mig glädare än något annat, som får mig att tänka på allt annat än just det jag inte vill tänka på, något som får mig att se framåt och njuta av vardagen. Så då drog jag på mig kläderna och drog ner till heidhallen och kollade handboll, hade velat det hela dagen men visste inte om jag skulle orka (för ja det handlar om handboll), men nu fylld av gädje var det ett rent nöje att ta sig ner till hallen som kan få en att minnas, men det gick fint och jag hade det mysigt med tjejerna :)

Tack för att du är du, tack för att du gör mig glad tack för allt världens bästa Robert Börjesson

Lycklig som sagt !

... J

En applåd till mig :)

Johanna Larsson har städat sitt rum :)
Helt utan anledning och utan att få ut något av det, förutom ett rent rum då :)
Men nu var det gjort och ska väl försöka hålla det så för gud vad jag tycker det är tråkigt att städa mitt eget rum !
Nu ska jag hoppa in i duschen innan det bär av ner till heidhallen, innan ? konstigt jag vet men man vill ju inte lukta dagen efter även om man bara ska träna :)

Funderar på att svänga förbi Mc Donalds och inhandla den där choklad muffinsen jag aldrig fick igår, vad tycker ni ? Sjukt sugen iallafall :) Kanske ska vänta till morgondagens julbak istället ? haha sån sötgris !

Kanske inte världens mest lockande bild men det är ju något med Mc Donalds muffins, riktigt goda !

 

 

... J


Frukost precis som den ska vara dagen efter :)

och inatt nämnde jag väl att jag ville ha popcorn till frukost ?
Så fick det bli iallfall
Popcorn och ett glas oboy :)

 

mmh mumma :)

Blev dock inte så mätt så gorde mig lite stekt kyckling med skivad potatis i ungnen :)

Älskar att äta dagen efter, då smakar det som bäst :)

 

Imorgon är min sista lediga dag innan jul och jag måste plugga men har inte blivit något julbak än heller så funderar på att göra det imorgon ! =)

Just nu går jag runt och äter på årets paradis ask men hadde suttit ännu finare med johannas alldeles egna julgodis =D

 

... J


inne i dimman!

hemma tjugo i tre, fasiken bra jobbat. men finns en anledning bakom detta.
Sista bussen hem gick tio i två (enligt sista gången jag kollade västtrafik idag) och nästa buss gick kvart över fyra och väl på kvällens party som var mega roligt men bestämmde mig ändå för att ta vagnen som gick tio i två då det stängde två och hade blivit lång tid tills nästa vagn. Väl i stan, tror ni det går någon vagn ? ICKE ! Då blev jag en arg tjej ! Inspg ganska fort att jag skulle behöva ta taxi hem och kom efter många om och men på att jag hade farmors bakomat kort med mig (mitt finns det bara en krona på), så även om det sved så fick jag använda mig av det för att komma hem. Älskar att åka taxi men hatar att det kostar så mycket

men tillbaka till kvällen,
började med förfest hemma hos Lina, som visade sig att vara en Lina man indirekt visste vem det var, Coolt !! =)
Efter mycket trevligt hemma hos henne drog vi vidare till Asperos julfest på henriksberg och där började dansen, i de höga högklackade skorna (japp det blev högklackat ändå), och kan redan se att jag fått blåsor på blåsorna.
och det var det kvällen bestod av, dans dans dans =D och en hel del shots och drinkar med =)
Är så glad att jag spelar handboll för man får verkligen en fruktansvärt mycket trevliga tjej kompisar and i love it !
Så tack för en trevlig kväll tjejer ! =)
När jag insett att jag missat vagnen bestämde jag mig även för att gå till Mc Donalds och köpa mig en chokladmuffins,så var dom slut :O :@ och glassmaskinen/milkshakemaskinen var sönder :O så blev ingen fyllekäk :( och här hemma blev det vatten och en banan :S Jag vill ha fet mat !!!
och såg att vi hade popcorn hemma och är sjukt sugen så hoppas man är lite bakis imorgon för då kan man äta det till frukost ! =D oohjaa !!
Hoppas ingen telefonförsäljare väcker mig imorgon som var fallet idag !

Gud vilket långt och seriöst inlägg på fyllan !
Sleep tight don´t let the bed bugs bite !

Sedan blir man ju alltid lite mer känsloslam efter några promille och skickar dumma sms!

och helt plötsligt vill man ha något som man inte velat innan bara för att man vill ha det man inte kan få och aaah, skit också !

 

Älskar att festa ! =D

 

... J


en snabbis :)

stressad ? Egentligen inte men känner mig det!
Om två timmar ska jag åka och hämta en klänning hos felicia och innan det ska jag bara duscha, raka benen och platta håret så egentligen inte så där mega mycket men har kännt mig lite halv stressad hela dagen. kanske för att jag har gjort massa små saker som man aldrig vet riktigt hur lång tid det tar. Har städat hela lägenheten (utan mitt rum), vart och solat, vart på backaplan och köpt ett par strumpbyxor till kvällens bravder, städat lite till och pluggat lite minimalt :) Det var den här dagen det!
och ikväll blir det party party !! =D
Ska först hem till perfect J,s vän Lina och sedan vidare till Asperos julfest :)
ska bli mycket mycket roligt =D

det var en snabbis så ni vet vad jag håller på med idag :)

och tanken i huvudet som snurrar runt är, vad ska man ha för skor ?
det snöar så klackar känns ganska fel men man orkar ju itne ha boots ?
dagens i-landsproblem, hjälp mig!


.. J :)

kylig morgon :)

Det är sådär lite små kallt i mitt rum och dåå vet man att det kommer bli en kall dag :)
Så blir nog att dra på sig lusekoftan, sätta upp håret i en toffs och bara mysa sig igenom dagen =)
Har redovisning i rättskunskap om någon timme eller två och har inte riktigt skrivit klart den än så håll tummarna :)
Hoppas ni alla får en riktigt mysig dag :)

I will ... J =)

 


For you perfect J





Bildregn på min favorit :)

Men glöm inte att han är min :) hihi älskar dig :)  <3

Vill tillbaka!

Hade en sjukgymnast hos oss i fredags på special idrotten, hon var duktig men det var en sak som hon sa som gick rakt in i hjärtat och gjorde ont.
Hon pratade om muskelbristningar som finns i två olika former, och vilken form man än får det i blir muskeln tydligen aldrig sig lik :( Det bildas en vävnad som inte blir lika stark och smidig som den vanliga muskelvävnaden och det har även en förmåga att i början inte bli lika varm och rörlig och därför är reehab tiden extra lång.
Smärtan i hjärtat att höra det när man inte vill något annat än att komma tillbaka och vill kunna göra allt precis lika bra igen! Kommer jag någonsin våga gå fullt ut igen? Vill ju aldrig uppleva den smärtan igen men vill inget annat så mycket som att stå i mål igen.. och det känns så långt bort!
 Skitskada!


Men imorgon blir det ner till heidhallen och göra det bästa av situationen, reehaba!
Ska testa att börja små jogga igen :)
Gjorde ju det för två veckor sedan med jonna och det gick fin fint men har fått gått tillbaka lite efter sträckningen på läktaren i stockholm så får se hur det går imorgon!
Älskar iallfall att vara i hallen, får en att må bra =)


TV-nörd!

Har aldrig rikktigt varit någon TV-nörd eller film nörd för den delen helller, men man kan ju inte motstå söndags tablån. Mellan sex och åtta är det bara att krypa ner i sin säng med något gott och slå på femman =)
Älskar one three hill och gossip girl ! Två serier som har riktigt bra säsonger =)
Älskar hur inne man blir i det och håller med om saker dom säger, blir ledsen när dom man tycker om blir ledsna, tycker synd om folk och hatar vissa, haha me like =D

Dock saknar vi Mr Het i gossip girl och undra om han någonsin kommer tillbaka nu när Serena är kär i Mr Tripp?
(nörd som sagt)

Någon som känner likadarnt ?

Fridaynight ;)

De ny inköpta skorna som gör att man inte kan gå idag :)
Vill man vara fin så får man lida pin ?
Me like them iallafall :)

Vintertider :)

Det är inte bara jag utan alla, iallfall alla bloggar jag läser, har dragit ner lite på bloggandet, detta kan man analysera fram och tillbaka eller så njuter man bara av de inläggen som kommer =D

Just nu bloggar jag med ena handen och trycker i mig nobless med den andra :) En av alla de ätbara julklapparna jag fick av mina knattar i torsdags på deras julavslutning :)
Visst ska man bli rund och go över jul ? =)

I fredags var det utgång och den här gången bestod partypatrullen av mig, Felicia, Lovisa, Carro och Kimberly !
Vi värmde upp hemma hos Felicia och såg på Idol där inte så otippade Erik vann =D
Detta firade vi på trädgårn, och det var fler än vi som bestämmt oss för att göra detta =D
Älskar att vara ute och dansa och kunna dansa runt och träffa massa människor man känner =D
Kulkulkul :)
Dansade tills fötterna inte klarade mer och lite till !
I slutet var vi själva kvar på dansgolvet men lika kul hade vi för det ! =D


Inte bara för att jag läser The game utan det har alltid varit väldigt kul att analysera hur killar sköter sig på klubben. och det är sjukt va man kommer fram till. Det vore nästan bättre om alla läste the game så att dom iallfall visste hur dom skulle sköta sig (även fast det är ganska svinigt i boken)
För först har vi de där killarna som dansar med ALLA, dom börjar dansa med en tjej och när hon inte hånglar upp honom första minuten så vänder han sig om till nästa i gånget och nästa och nästa, när första gänget är klart tar han nästa och så här hoppar han runt tills han forhoppningsvis får napp någonstans.
Sedan har vi dom som lever på sina kompisar, när väl en kille dansat in sig hos någon i tjejgänget då känner de andra grabbarna att tjejen i frågans kompisar är de fritt fram hoss.
Sedan har vi dom som tror att vi tjejer bara är där för att ligga så dom bara kommer fram och tar på en en, inte okej för övrigt!
Sedan en version som vi fick träffa på, hur killar jobbar i par, ena killen uppehåller alla tjejer utan en som han vänder ryggen till för att låsa ut henne och där står hon själv med den andra kompisen.
Sedan finns det ju dom som är töntigare än något annat och tror att man är tio år och aaah finner inga ord hur löjligt det kan vara, urreburre!
Kan inte rekomendera någon utav dessa stilar kan ni inte bara dansa och försöka vara er själv och är ni inte bra på det så spela spelet ! Haha, och glöm inte att de flesta av oss är bara där för att dansa och ha kul med våra tjejkompisar där ni grabbar bara är statister ;) Japps vi kan också spela spelet =)

Men aah det där lät säkert negativt och så men älskar att gå ut och det är så underbart =)
och vi ska inte glömma att det finns en hel del charmkottar där ute med, var en grabb där som gjorde det hela lite roligare, eller ah dom va två men han ena var lite udda där vi testa på att kasta oss ut i publiken, rida på ryggen och ensam kvar kom kotten fram, lyfte upp en i famnen och snurrade runt en över hela dansgolvet =D några små roliga inslag av en bra kväll =)

Lika party på onsdag kanske ?

Nu är nobless lådan slut och lika så får det bli med detta inlägg =)
Nu blir det religion plugg och rättskunskap.
Älskade söndagar (Y)

Don´t love the players love the game ... J :)

skoltrött eller vintersjuk ?

Jag kommer inte upp på morgonen!
Helt omöjligt nu för tiden, snozeknappen har blivit min bästa vän.
Så varje morgon när jag vaknar ligger jag och tänker igenom dagens lektioner och om det är värt att missa dom.
Och oftas kommer vi till slutsatsen att det är värt det men på något vänster så kommer jag alltid upp, oftas lite för sent men jag ommer upp iallfall. och visst va det så idag med, skolträtt ? eller kanske bara mörkret och kylan?
Skolan tror jag, är så fruktansvärt lockande och nära att vi tar studenten i år och detta gör att skolan inte känn lika viktig. Sedan är det tungt i huvudet att gå upp när man vet att man ska jobba på alla fördjupningsarbeten man har.
Rättskunskap redovisning plus individuell inlämning på tisdag sedan efter lovet redovisning i religionen och idividuell inlämning, i filosofin fördjupningsarbete, i psykologin desamma och i specialidrotten lika så, och så får viinte missa hemtentan i redovisning beskattning, woohoo inte konstigt att man inte orkar gå upp.
och vad gör ajg som bloggar klockan sex på morgonen, borde göra mig redo inför dagens skoldag men som ni kanske förstått vid det här laget så är jag inte så taggad :)

och det gör det inte lättare att vi börjar en timme tidigare idag för att ha praktik redovisning
efter det ska vi jobba med filosofifördjupningen och sedan på psykologin
därefter bär det av till mina knattar för julavslutning :) 
dom ska få visa upp sina föräldrar vad dom lärt sig iår :) haha
Sedan bär det av till heidhallen för reehab och inte förs än efter det får jag komma hem till min säng igen och då är klockan runt halv tio.
Åka halv åtta hemma halv tio, den svider lite :) 
Men ska bli mega kul med julavslutningen =)
Ska förhoppningsvis innan den även hinna in i någon skoaffär och hitta ett par klackskor inför morgondagens bravader =) 

 

Pain is temporary, Glory is forever ... J :)


helgen som tog oss till steg fyra !

Steg fyra !!! Så sjukt jäkla gött ! =)
Efter en helg i stockholm med tre vinster och en förlust är vi klara för det fjärde av fem steg !
Ett steg från guldet ;)
Men det var inget lätt match utan det var tre jämna matcher men som i slutet alltid visade sig gå till laget med bäst hejjarklack ;)
Vi var grymma och vi hade kul men det gör ändå inte att jag inte vill stå på plan!
Första matchen jag kollade på var tyresö-opal och då fick jag en tår i ögat av att det känns så himla långt bort.
Men sedan tänkte jag efter att det går ju rätt bra med reehaben och jag känner inte av min skada så om laget bara får sina tre vinster så ska vi ligga i så blir det steg fyra !
Det var tanken det ja !
Dock någon timme senare mitt uppe i spänningen själv och vi hejjar på vårat lag, tror ni då inte att jg på något sjukt sätt kommer åt min skada och drar upp den ännu en gång. Skadar mig på läktarn ? Då känns handbollen jävligt långt bort. Först börja jag nästan gråta av smärtan men sedan av ilskan över att jag är så sjukt klumpig!
Fuck it ! Tjejerna kämpade på iallfall och vi fick våra två vinster på lördagen och med fyra poäng gick vi tillbaka till skolan där det åts pizza (sallad för min del) och blev mys hela kvällen.
Hade planer på utgång men då jag inte kunde gå blev det inget med det !
Tjejerna som gick ut verkade ha en sjukt lyckat kväll iallfall och det var dom värda =)
Dag två, alltså igår kändes det lite bättre i benet och jag, emma och sandra tog oss ner till tyresö hallen med jocke för att se tyrold-helsingborg ! Förlust för tyrold men fick iallfall träffa jocke, robin och anton :)
Vidare tillbaka till ytterligare en jämn och överdrivet spännande match där vi i klacken hejjade fram en två måls vinst ! Och steg fyra va säkrat !!!
Därmed var krafterna slut och det speglade sig i den sista matchen mot gruppvinnarna tyresö !
Dock är jag personligen själv ganska nöjd att det inte blev en spännande och rolig match då det hade gjort ont i hjärtat att vara på läktaren då ! Direkt efter slutsignal var det att skynda sig in i bussen då sömnen tagit över och jag somnade på någon minut ! Skönt ! Blev dock bara 30 minuters sömn och det var väl tur det för man vill ju inte missa bussresorna, halv nöjet :) Riktigt kul med tjejerna på vägen hem, hela helgen har varit kul med er och jag är glad att jag får tillhöra ett sånt duktigt gäng !! =) Blev the naked mile och twilight som folk har försökt tvinga mig att se hur länge som helst. Nu har jag sett den och den va helt okej så den får godkänt :) Dock lite jobbigt att man måste hänga med hela tiden men annars vardet bra :)

Sista timmen blev det sång och hejjaramsor och massa massa skratt :) och det är väl kul att jag unnat tjejerna något dom kan få retas lite med så vi får oss ett gott skratt :) Varsågod ! :D haha

Så vi tackar för en trevlig helg :)

 

Idag däremot, dagen efter. Vaknar jag upp med feber och ingen röst !

och det hoppas jag ingen i klacken har, en röst alltså :)
så blev ingen skola för min del men lika bra det då jag inte lär bidragit till mycket utan röst!
har istället legat i sängen hela dagen och har väl försökt plugga lite men ingen framgång med det inte !
Såg även Sverige-Frankrike och måste säga att jag tycker det var en riktigt dålig match för att vara VM!
Ingen vidare tempo och målsnålt ! då har vi nästan sett roligare handboll i helgen ;)

7 veckor kvar till steg fyra, hinner vi ?
vill vill vill, men tror tyvär inte det.
Var sex veckor sedan jag stod på paln och just idags läget har jag lika ont som jag hade tredje veckan, alltså vet vi att om 3 veckor kommer jag va på samma nivå som jag var på innan jag skadade mig i lärdags alltså redo att börja jogga. jobba om 3 veckor, springa om 6? spela handboll om 7? Man kan alltid hoppas !
100% fokus på reehaben så fort jag blir frisk iallfall !

...J

 


en kväll som gör en hel

Kom precis hem från en grabb som det skrivits mycket om senaste veckan men det spelar ingen roll för ord beskriver inte vad jag känner för dig min vän :)
Du har något som är få förunnat, det är svårt att sätta ord på men det är dom där små sakerna du säger, gör och märker. och när jag ligger i ditt knä och du kliar i mitt hår och vi pratar minnen och framtid försvinner allt annat och då mår jag bra :)
Har mått lite konstigt deppig den här veckan, utan anledning men det är väl för stressen och allt som ligger på nu och då är det skönt att ha någon som du och jag hoppas alla ni där ute har någon som gör så för er.
och jag har många många som når en nivå som jag inte trodde folk skulle kunna göra men idag tillängnar vi han som får mig bra i nuet massvis med kärlek !
och vi pratar framtid, och om ett år och några månader så finns det en plan om att jag och denna grabb spenderar en månad i Australien och lär oss att surfa och backpacka och göra det vi är lite bättre än alla andra på att göra, partaja ;) !
Vi har gjort det förr och vi ska göra det igen ! :)
Tack min vän !! <3

En gång i tiden hade man brunt hår men vi tyckte om varandra lika bra då :)
13 år tillsammans och fler ska det bli :)


Skandal att Kalle är i final!!!

Imorgon drar vi tillbaka till en av hemstäderna !
Åååh den här kvällen fylls man av lycka!
I helgen kommer ni krossa tjejer!!

och jag vill knappt erkänna det för mig själv men här kommer det, jag har feber och ont i halsen! Kan knappt svälja men det är idag det !
För kan jag inte åka imorgon börjar jag gråta, men det finns inte på kartan för jag åker vilket fall!
Men nu blir det två alvedon och min varma säng i 6 timmar sedan är det upp och packa !
Gör mig frisk!
och maja hel !


.... J


Hur bra är din frukost :)

Känner ni igen den här känslan av stoltet man kan få när man känner sig lite duktig, behöver inte vara något stort utan bara lie grann :)
Lite av den känner man när man vet att man äter en nyttig, ordentlig och mättande frukost :)
och idag fick vi då uppleva den då det blev havregrynsgröt men skivad banan och äpple, ett glas barroca och en morot :)
gott gott och mättande som sagt :)
Dock var det svårt att få i sig då jag idag har vaknat med mega halsont :|
Kommer slå någon hårt om jag är sjuk i helgen, riktigt hårt. och jag kommer åka ändå !
Här ska vi inte ligga i en säng i göteborg när vi kan skrika halsen av oss i stockholm !!
Sjukt mega taggad att träffa alla mina tyresöbor :) me like ! =)




morot eller bulle på redovisningen idag ? vi får se :) lär ju falla i fällan :)
Myspys med bobban ikväll =)

I´m nothing like a girl you´ve ever seen before

Radar paret, jag och mike ? oohja =)

har egentligen inte så mycket att skriva förutom att jag älskar min nya heidoverall och att jag älskar att kunna springa runt och göra vad jag vill på handbollsplan, snart snart!
Skriver nämligen för en viss Perfect J som ska få se en bild på min snygga vän som önskats idag =)
Så håll i dig, och tror mig, jag förväntar mig något snyggt tillbaka =)


och imorgon så blir det fruktsallad och idol i hans soffa :)

för övrigt är facebook inget lovord för livet, play the game!

... J

R <3

Manlig Kärlek 2009-12-02 19:05
På fredag är ja din!

och det gör mig glad i kroppen för det är just dig jag behöver just nu, just dig jag behöver krama just nu och just dig jag bara behöver ha i min närhet just nu <3


för vissa saker förstår bara du :)

Den där känslan som gör att det är värt det!

Nedanstående bild gör en glad i kroppen, det tar en tillbaka till den där känslan man hade i kroppen just vid det där tillfället! För två år sedan i steg fyra hemma i Nyboda hallen, fick vi den svåra uppgiften att möta Karlshamn i play-offen. Ingen trodde på oss, förmodligen inte ens vi själva då Karlshamn va tippade att vinna hela SM.
Men 60 minuter senare visade det sig att det var vi Tyresö HF, som hade slagit ut de tippade vinnarna och vi skulle nu få åka till Lund för att spela steg fem! Mäktigt mäktigt, underbar känsla ! och det är just känslan som den som får en att ta sig ner till handbolls hallen varje dag, just dne känslan som kan få en att flytta till stockholm för att få uppleva den, just den känslan vi lever hela livet att få uppleva! 


I helgen är det vi som tar oss upp till Nyboda hallen för ett försök att slå ut just det där laget jag fick uppleva den där känslan med ! Handbolls världen är inte stor och det är en sjuk kul chans vi fått, och det gör ont i hjärtat att jag inte kommer stå på planen. Den smärtan ska vi dock skrika ut när vihejjar från vårat Bk Heid till steg fyra !
kommer alltid finnas lite tyresö kvar i hjärtat men nu jäklar stockholm, kommer vi och krossar er på hemmaplan!

...J =)

you spinn my head

blev en längre tripp än tänk hemmifrån!
Tog för det första längre tid än tänk hos um då den barnmorskan va en segis och inte bara kunde skriva ut receptet. även om det är lite förnedrande ska jag berätta vad hon sa till mig, tycker jag va oproffsigt för ett jobb som hon har som ska få oss ungdomar att känna oss välkommna dit.
-Jag säger inte att du är tjock eller så men jag skulle gärna vilja kolla ditt BMI.
Snällt? haha nej !!
och i hennes ansikte att det var helt okej och att jag vart och kollat min muskelmassa som bekräftar att den är ännu mer okej !
men ah, tog blodtrycket också och har tydligen för lågt och det är inte bra då jag ska lämna blod idag och får inte göra det om jag inte får upp blodtrycket tills dess. Så det blir att trycka i sig mat fram tills dess för kan påverkas av att jag inte ätit på 24 timmar då jag inte vet vart min aptit tog vägen men nu äter vi upp oss =)

Väl klar där insåg att jag måste till läkaren, har nämligen fått ett mega munsår och det finns medicin åt mig bara att man måste gå till läkarn för att få ut receptet typ en gång om året, tycker det är så onödigt när man ätit det hela sitt liv. kan jag inte bara få en livsförbrukning med medicin?
Satt och väntade två timmar innan jag fick gå in till läkaren och få receptet, var alltså där inne i ca 30 sekunder sedan. inte effektiv tid där alltså. och lika effektiva var dom på apoteket, herregud dom är väl utbildade i det där ska det verkligen ta 30 minuter att få sin medicin! ne en onödig dag hitills med bara bortsprungen tid.
Har dock efter all dagens väntande hunnit läsa i min bok som jag gillar mega mycket =)
sjukt kul och rekomenderar den både till tjejer och killar =)

Men nu blir det plugg en stund och att tagga till lite, ska ju ändå till stockholm i helgen, den andra hemstaden, till alla älskade och saknade tyresö bor :) Blir att vi tar bussen upp och vi sörjer lite att våran solstråle Jonna inte ska med ! :(

Förhoppningsvis mys med Mr B på fredag, hoppas =)


...J :)

onsdagar=sovmorgon ?

Det är så det ska vara på donner, att onsdagar, även om man alltid måste plugga på dom, så sover man ut iallfall ! Men jag lyckas alltid boka in något på morgonen på just onsdagar, dels för att jag tänker att jag ska hinna till det som ska göras under dagen, som på senaste tiden alltid ställts in och lika tidigt får jag gå upp ändå.
Brukar har sjukgymnastik tid vid den här tiden på onsdagar men för tillfället så är min sjukgymnast i Kina så blev inget med det. Har istället bokat in en morgon tid hos ungdomsmotagningen för att bara hämta upp ett nytt recept. Anledningen till den tidiga tiden är för att jag skulle hinna till praktikredovisningen, men den har självklart ställts in, precis som träningslägret och precis som de andra redovisningar som gjort att jag bokat upp mig så här tidigt ! Dock blir det ett snabbt besök ner till um och är väl hemma om en timme igen så då kanske man kan  krypa ner i sin säng igen :)

På göra listan idag står
Hämta ut p-piller receptet på um
sova
plugga psykologi (redovisning imorgon)
lämna blod
inhandla ett par nya klackskor?
dra lott om vilket annat ämne som ska pluggas

och dagens outfit är precis som vi älskar den, mjukisbyxor och myströja =)
blir nog ändring över dagen men när man ska upp så här tidigt förtjänar man att va kvar i mjukiskläderna iallfall :)
och för två år sedan snart när vi spelade steg fem fick vi målvakter i tyresö nya matchställ, och måste nog säga att det var det fulaste matchstället jag har haft men det är så fruktansvärt skönt ! det är dom mjukisarna jag bär idag och man får bara hoppas att man inte träffar någon man känner för ser ut som jag går runt i en pyjamas men fruktansvärt sköna som sagt ! Men vem kommer på att göra ett matchställ bebisblått :D hahah =)

. Det är såna som du som får oss att hata spelet men det är såna som du som får oss att fortsätta !


Åååh idag tilldelar vi lite kärlek till min favorit kille här på bloggen också :)
Saknar dig !! <3



...J

RSS 2.0