Lyxdejt :)

snart kommer kusinvitamin och hämtar upp mig i sin snygga bil, för att sedan bjuda på bio :) Mega lyx och mega mys =) Varför dejta killar när man har en toppen kusin som gör jobbet så bra :D 




Ha en trevlig lördagskväll gott folk :)

Heldag på stan :)

Och nu har jag precis landat i min säng efter en heldag på stan med mor och far :)
Fick precis allt jag behövde och lite till :D Grymt skönt att fräscha upp gaderoben lite :)
Inköpslista;
Svat stickad halsduk, svart möstrad vit mössa, med passade vantar, från åhlens
Svarta boots med spännen från din sko
tre par trosor från H&M
ansiktskrämer, perfym, tvålkitt från Kicks
Strumpor från Stadium
en jeans skjorta, ett grått linne och en svart t-shirt med texten to night gonna be a good night på från Gina

Awesome (H) =)
Tack mor och far :D
Mamma fick handlat massa krämer, skor, tvålar och badkulor

Blev även lunch på stan, Kina buffe :) Mums :)

Grym dag och den fortsätter för ska på bio med kusin min =)

Toppen lördag helt enkelt :)


...J =)

pappa betalar ?

det är det vi hoppas på (A) :)
haha nee då, idag blir det en hel dag på stan med mor och far :)
förhoppningsvis ska vi hitta massa med roligt till gaderoben och sedan skulle vi till någon kina resaurang och äta, mums =)

Det som iallfall måste inhandlas idag är mössa, vantar, halsduk, underkläder, vinterskor och förhoppningsvis lite kläder på det :)

väldigt mysig stämning här hemma just nu iallfall när alla håller på att göra iordning sig :) ska bli riktigt kul faktiskt :D

...J =)

fredagsmys ... :)

"nu är vi och köper thaimat och så ska vi stanna och handla godis och glass och så kan vi mysa hela kvällen" :) senaste samtalet från min mor, och ooh vad vi ska mysa, fredagsmys framför Idol :)
Hoppas Erik är lika bra som vanligt och aah mysigt :)
Hoppas ni får en lika trevlig kväll läsare :)

..J =)

Handboll !

har glidit ifrån pluggandet lite men förhoppningsvis gör det inte så mycket :)
så blev den gamla vanliga pluggpausen där jag kollade igenom folks bloggar, och då hade emma länkat till Johanna Alms blogg, där det stod mycket mycket om handboll :D me like!
så hon får bli den första bloggaren var av jag inte känner som jag läser :D
för bara att se alla handbolls bilder gjorde en lycklig i kroppen, lycklig men ändå avundsjuk!
jag vill också spela iklädd en gul blå tröja, kan ni tänka er den känslan?
att stå på plan under steg fem var en otrolig känsla som kommer bli svår att slå, för mig.
tänkt då att spela en landskamp i typ VM, EM eller OS, jag hade förmodligen inte klarat det pågrund av nervositeten men tänk vilken lycka för det tjejer och killar som får den chansen.
och det är ändå konstigt at thur mycket jag vill, kommer jag aldrig kunna, och då kan jag komma in på mitt psykologi plugg där jag läser om folk som tror att man har medfödda kunskaper, och handboll måste ju vara en av dom? för hur mycket jag vill, och hur mycket jag kämpat kommer man aldrig bli lika bra som svenska landslagets målvakt, va gjorde då hon som inte jag gjorde? medfött helt enkelt!!
åååh älskade sport! komiskt att ligga och tänka på landslaget när jag inte ens kan springa en meter!

Den här känslan är också svår att slå, och då handlar det om en så liten cup som potatiscupen, men där tog vi guld, även om folk inte trodde på oss, och att få höra i radion att man är uttalad match-hjälte, ooohoo Oslagbart!!
allt med handboll är för övrigt så sjukt jäkla bra, fick en tanke nu hur underbart bara det är av att dra på sig träningskläder, gå i sina tofflor och gå till hallen, =) svårt att beskriva för folk som inte upplever känslan själva!

 


men snart ska det syndas för första gången den här veckan och det blir easy store glass, har jag berättat för er någon gång om deras mjukglass? det är den godaste som finns !! :D mmmh mumma :)


301009

det luktade risotto, det såg ut som risotto och det smakde som.... Risotto!! :D
Tummen upp till mig som kan göra risotto :D
blev en skinka och tomat risotto, och kanske inte säga att den var lika god som den hos julia men en bit påvägen :D Awesome :D mätt och belåten fortsätter pluggandet :D

Bus eller godis ?

jag fick vara i en handbollshall igår, se en boll , känna på en boll, se dom spela, and i love it, och jag saknar det och jag vill med, så fruktansvärt mycket!
och just därför ska jag vara så mega noga med med reehab nu så det inte är sant, för som om christian läste mina tankar igår så sa han, gör precis som mia har sagt åt dig, Inte mer, det kommer inte gå framåt förtare för det utan snarare bakåt!
och som en pil i hjärtat har han rätt för igår när jag haltade in där på plan så hade jag ondare än vad jag haft dom senaste dagarna, och just detta för att jag ville gå lite fortare fram med reehaben, cykla ganska mycket mer än fem minuter som va sagt, bara för att jag var glad att jag kunde cykla och gjorde lite fler reps på reehaben än vad jag skulle, och nu får jag börja om från ruta ett. men nu jäklar, nu ska jag göra precis som det står på mitt papper!

idag blir en plgúggdag, och vem pluggar på en fredag kan man tänka men under lovet så skiter jag lite i vilken dag det är för kunde pluggat igår och vart med lovisa idag men spela roll vilken ordning man gör det i och nu har jag skjutit upp plugget hela veckan så blir en hel dag idag, för idag är ju även sista dagen jag hinner för imorgon är det shopping shopping shopping med min mor :D sedan bio med älskade älskade kusinen :D
och på söndag tar vi GULD!!! :D Partyparty!  Hata aik :)

och klockan börjar närma sig tolv och snart dax för lunch, och idag ska vi slå på stort. för hmm två år sedan snart så åt jag något så fruktansvärt gott hemma hos Julia,  Risotto! och visst har man ätit det förr men den här va fantastisk och idag ska jag ge mig på ett försök att göra en förhoppningsvis nästan lika fantastik risotto själv :D håll tummarna för har ingen aning hur man gör men så svårt kan det inte vara att följa en kokbok ? lovar att uppdatera er med resultatet =)

tillbaka till plugget för när jag tänker på det så har jag sjukt mycket att göra, shit! :)

Happy halloween ? ... J =)


L som i kärlek!

för idag har jag varit med en av mina favoriter :D me like =)
blev en promenad genom staden med lovisa :)
och herregud jag har missat senaste prishöjningen för fasiken vad allt ska kosta nu för tiden :P
och det enda som kom med hem till mitt hem var mina efterlängtade leggings från MQ, svarta med en skinnrand längs med hela sidan ! väntat på dom i 6 veckor och nu hänger dom i min gaderob :D grymt! dock är dom lovisas än så länge för har inga pengar förs än studiebidraget kommer imorgon så snäll som hon är köpte hon dom åt mig sålänge :)
Lovvan shoppade desso mer, ett par riktigt snygga skinnhandskar och en snygg svart kuvärväska från bianco, en kaninpäls väst från NK? haha ;) och lite små plock från H&M :)
älska att shoppa även om det inte är till mig :)
har även kollat på massa skor då jag hade tänkt att inhandla det på lördag när jag och mor ska gå på stan :)
och kanske tog ut mig igår när jag cyklade? för idag känndes det rejält att gå med det gick :) dock har jag väldigt ont nu så nu blir det att ligga still tills jag ska åka och kolla på träningen klockan nio, mega sent! :P
men läste att heid hallen var klar så blir vanlig träning på måndag igen, awesome, för tjejerna då (Y)
men ska bli mysigt att träffa alla igen :)

ne nu ska jag somna in framför tvn en stund, visst är det mega skönt att somna framför tvn efter en lång dag? tycker jag, powernap <3

hihi ... J :)

det fina med hösten!

dagen har varit en lycklig dag och flera gånger under dagen har jag tänkt, ååh det här ska jag blogga om :)
men blev lite förändringar då jag bara har en tanke i huvudet nu, men först kan jag sammanfatta dagen :)
blev att cykla ner till bibblan, dagens första och enda fel gjordes direkt, vem tar på sig ett par keds när man kan ha träningsskor när man ska cykla? jag tydligen, dumt! och så glömde jag mössan, den hade varit perfekt men hittar inte någon här hemma så det fick bli att frysa om öronen, men det gick ändå :)
jag hade det mega mysigt på bibblan faktiskt, mega trevliga biblotikarier :D
sedan vidare till gymmet för sjukgymnastik och lite överkroppsträning =)
har varit glad hela dagen för mn uppskattar allt man kan göra så mycket mer när man skadar sig, att äntligen kunna cykla, att kunna gymma lite grann, att det går lite framåt med reehaben och aah massa små bra saker som gör en glad glad :D
var hemma vid fem igen och då var det bara att hoppa in i duschen och sedan fixa sig för att möta Jes och  Miss E i stan =) mega mysig fika i vasastan :) två goda te och massa student snack,fyfaraogrymtmegasjukt ska det bli !!  taggad redan nu, tänkte då en månad innan? kommer inte kunna sova!!!
det var dagen, toppen toppen !! :D

men sedan när jag kom hem så var det fråga olle dokumentären, grym idag!
var om singlar eller något :D halva programet handlade iallfall om kurser som killar kan gå för att lära sig våga ragga, och grymma tips och gick mega bra för dom efter en helgs kurs :D aah grymt, blev mega sugen på att gå ut och ragga, börja dejta, hitta på massa roliga dejter :D och det är tydligen bara ens fantasi som hindrar än från att dejta är ens fantasi, och den sved lite för jag tycker det är att man aldrig träffar grabbar, men men det ska det bli ändring på :D kulkul :) Hoppas fler såg programet, love it!

 

imorgon blir det en heldag på stan med Lovvan och sedan hälsa på tjejerna på träningen :D

grymtgrymtgrymt :D älska lycka :)

 

 

...J


dagen i ära!

5 dagar kvar till SM guld?! oohjaa =)

och kan börja med att hälsa till emma att jag har ingen aning om hur man ändrar förgen på kommentarerna så för tillfället får dom va svart :D men jag ser dom och det är väl huvudsaken? ;)

nu jag har suttit några timmar och jobbat på matrialet till stipendie sökningen och när jag äntligen kände mig klar så kom jag på att jag skrivit brevet i vi form, från mig och felicia, så det var tänkt från början, men då jag inte fått tag i hennes betyg och personbevis så kan jag bara skicka från mig så det var bara att skriva om, men nu är det färdigt :D göttgött :) så nu ska jag cykla ner till bibloteket och skriva ut det :) vet inte om jag ens kan cykla med benet men gissar på det då jag kunde cykla igår på gymmet, inget motstånd iförsig men det är bara rakväg till bibblan så det löser sig nog, annars får jag gå med den så inte så jätte jobbigt :)
sedan hade jag tänkt cykla vidare till gymmet och träna lite armar och köra min rehab (Y)
sedan fortsätter cykel färden till solariet tänkte jag, ligger ju som sagt i nu inför guldfesten ;) 
eller stockholmsresan, kan man se som man vill :) 

inte så mega mycket mer som hänt idag och har inte hunnit få så mycket funderingar så kanske inte så mycket att skriva om. dock har jag en fråga till min läsare :D för jag är som ni kanske märkt inte så jätte bra på det här med bloggen, men hur lägger man in youtube klipp? alla andra gör det och jag vill med :D 
 och precis när jag skrev det så kom den låten jag vill lägga upp på radion, fantastisk bra :) hjälp mig så får ni veta vilken ;)

håll tummarna för min cykel tur :) see you later aligator =)

..J

gott,gotti,gott,gott gott gott !

dagen har varit ljus :)
vaknade med ett nytt medelande på röstsvar där det va Mia min nuvarande sjukgymnast som sa att hon hade en extrra tid vid halv tolv och då jag blivit en sjusovare och vaknade vid tio var det bara att dra på sig träningskläderna och åka typ eftersom träningsverket ligger ute i sisjön och det är en väldigt lång buss resa dit, och tänkt då min nästa träff som är sju på morgonen, kommer behöva åka halv sex, tänk då när man behöver gå upp, sinnes!
men aah det gick fint men sjuktgymnastik får allt att kännas så långt bort, att få ett reehab pass där man ska lyfta lite på benet tre gånger om dagen känns alldeles för långt bort för handbollen, usch!
men ska verkligen ligga i och göra mina övningar och lite till! vill spela handboll!
men för att "komma igång" lite så gick jag från skolan idag :) 6 km, sjukt bra insats med det här benet, det gick inte fort men det gick !! :D
och från skolan tänker ni?
åkte dit efter sjukgymnastiken för att hämta de uppgifter jag glömt och blev nästan inlåst !
var öppet när jag kom så jag gick bara in, behövde gå på toa och när jag kom ut såg jag hur tommy låste dörren!! tänkt om jag speglat mig lite längre eller vad som helst så hade jag vart fast i skolan, vad gör man då lixom?
men ah sedan blev det som sagt promenad men efter det hade jag ont och var mega trött så sedan dess har jag varit sängliggandes !

såg precis på ifk-halmstad, nervös match på hög nivå och alldeles för länge kändes guldet borta, men icke ! nu jäklar ska vi krossa de svart-gula råttorna från solna !! så sjukt jäkla bra :D

nu är det desperata hemmafruar och sedan blir det förhoppningsvis lite plugg innan jag somnar in för dagen :D

för övrigt mega mysig att promenera i dagens höst värme, varmt men ändå kallt, soligt och fint och aaah skönt !

..J


tiden går men inget blir gjort !

när jag inte har ett schema att gå efter flyger min tid bort åt ingenting.
ligger här och hela måndagen har gått men känns knappt som jag gått upp än, och så brukar det bli när jag har lediga dagar nu för tiden. och inte för att jag inte gjort något idag för det har jag men inte tillräckligt konkret för att det ska kännas som om det räknas.
men dagen har bestått av stipendie sökande, och sedan fick jag städryck, ovanligt men händer ibland så gjorde rent köket riktigt ordentligt, och då menar jag ordentligt, skurat luckor, golv, kylskåp och frys och aah gjort det mega rent :D skönt efteråt :) dock märkte inte mor och far det så kanske var bortkastad tid?
sedan blev det gymmat :D woohoo :) är glad bara jag får lämna min lägenhet så :)
var dock hårt, tränade bara överkropp med hjälp av hantlar men känndes rejält i benet ändå så är väl inte riktigt redo men hade varit nöjd av att bara stå inne på gymmet så :)
dock blev det ett ganska rejält pass så lär ha träningsvärk imorgon då det är inte är så vanligt att jag tränar axlar :D
och alltid lika kul att kolla på folk på gymmet och idag var det en sliskig äldre man som raggade på mig, usch ! kunde det inte vart någon av alla de snygga vältränade killarna i 20 års ålder, utan ne en sliskig typ istället. och han tyckte det var bra att jag var 18 och att jag "hade pojkvän" (den vanliga ursäkten när man vill att killar ska försvinna) men han tyckte bara att det gjorde det hela mer spännande, usch !
sedan fick jag träffa N en snabbis =) innan det bar av till solariet !
gäller ju att ligga i nu innan vi tar guld på söndag då måste man ju vara lite vältränad och brun när vi ska fira guldet :D woohoo :)

har jag sagt att min tv kommit? =) det är fantastiskt skönt :D kan ligga på rummet hela dagarna om jag vill :D
love it ! Tvn alltså ;) så invigde den men att se på Benjamin Buttons otroliga liv och den va mega bra faktiskt :) påminde lite om dagboken på något trevigt sätt och den älskar vi ju allihopa :D

imorgon är dagen lite mer schemalagd, skönt ! :D
ska upp i tid och åka till skolan, på lovet tänker ni men ah så roligt är mitt liv :P men måste hämta mina glömda arbeten och skriva ut det jag gjort idag så jag kan söka stipendierna. sedan blir det gymmet för ännu mer överkropps träning :) sedan hem för att se IFK-Halmstad, grymt grymt :D

ljuset i mörkret :)


..J


söndagsmys :)

söndagsmys borde det heta för har vi inte alla en väldigt bra förmåga att mysa ner oss på söndagar ?
själv lovade jag mig själv att göra rättskunskapen och specialidrotten idag, hur har det gått?
uppnåt mitt mål till 50 procent får jag väl säga då, då jag gjorde rättskunskapen och skulle sätte igång med specialidrotten då jag märkte att jag inte fått med mig den hem, fuck it, blir arg på mig själv för har även glömt psykologin och skulle ju ta igen det här lovet men det blir svårt utan uppgifter.
ajja har mejlat mina lärare och mer kan jag inte göra så :)

har även sett hammarby-aik matchen då det är en väldigt spännande toppstrid och hoppas på avgörande och SM guld till ifk nästa vecka :D hade varit grymt att vara där men svårt att komma åt biljetterna redan när dom släpptes och omöjligt nu, men blir väl att se den på någon tv inne i stan för att sedan fira guldet med alla andra =) grym vore det:) får ju dock se dessa två lag mötas ändå, en vecka senare då det bär av till stockholm stad med robert,linus och hasse för att spendera helgen i stockholm för att sedan avsluta med att se svenska cupen finalen aik-ifk :D KUL KUL KUL !!! :D <3 två bra lag ? verkar så, dock spelade aik skit dåligt idag då dom med tur vann med 1-2 mot hammarby som ligger sist i serien, ett lag som står på kö till ett sm guld ska inte med tur vinna över sämsta laget, hade lika gärna kunnat vart hammarby som petade in det där 2-1 målet då dom hade lika bra chanser, ajja vi krossar gnaget nästa vecka ändå ! först vinst mot halmstad dock!!

Nu blir det mys med familjen framför tvn resten av kvällen då vi har, one three hill,gossip girl och ensam mamma söker framför oss. sedan har vi även köpt benjamin buttons(?) magiska liv(?) ajja osäker på namnet men hört att den är bra så blir en lång tv kväll :)
och jag ska ligga still då jag går för fort fram, har gått utan kryckor idag och det har gått bra, tills nyss då jag tappade en bok och rent reflexartat böjde mig ner för att ta upp den och då small det till, jag vet att jag inte kan böja mig och ändå gjorde jag det så nu gör det dubbelt så ont som när jag vaknade, baksteg, fuck !
men imorgon blir det att ringa sjukgymnasten, hoppas på framsteg !

..J




idol ? lördagkväll :)

sitter och ser på reprisen av idol och måste ju skriva av mig av detta program, vet inte om jag ska tycka det är bra eller dåligt.
för tycker det är helt sjukt hur dålig rabih va i fredags under rock temat, skrattade mig igenom hela låten för att det lät så fruktansvärt dåligt med den bebis rösten till en rock låt, och sedan säger jurryn att han är bra ?  känns lite halvt uppgjort för seriöst han va riktigt riktigt dålig, det var inte ens sång.  så där blir man mega arg, men sedan har vi ju även erik och tove, som är riktigt riktigt mega bra ! snacka om en helt annan klass !
och kan verkligen se eriks framtid framför mig, han kommer lätt bli i måns klass och det vet vi alla innebär melodifestivalen och en hel del framträdande på MTV, så hejja han , eller hejja dom =)

men nog om idol, igår va mega trevligt :)
blev inte att njuta av livet hemma i soffan utan i codecos soffa inne i stan istället =)
tryckte i mig en extra tablett och hoppade in och mötte R !
och snäll som han är så bjöd han, TACK älsko :)
och ah det var riktigt mysigt, älska att fika på hösten när det är kallt och mörkt ute och man sitter i värmen med en kopp te och bara babblar hela kvällen. för vi babblar verkligen när vi är med varandra, oavbrytet och jag älskar det ! =)

sedan bar det av hem för att göra mig en hallonsmoothie, satt nämligen bakom deras maskin på cafét och blev mega sugen och vet att min är godare än deras så gjorde en hemma, och mmmh va god det blev =) sedan satt jag uppe till tre tiden och kollade på tv, älskar att ha alla kanaler för då behöver man verkligen inte oroa sig över att det ska finnas något på tv , livsfarligt ! :)

och detta resulterade ju även till att man sov bort halva dagen så sov väl till halv tolv eller något och sjukt tajmat då att man ska ställa om klockan idag så blev ju att man bara sov till halv elva, gött ändå :D och dagens planer var att åka och kolla på mina tjejer som spelar mot partille idag, men dels gör det lite för ont och dels måste jagåka buss överallt nu för tiden och känns inte värt att sitta på en buss ut till partille och sedan hem igen för att se matchen ändå, men hoppas ni krossar tjejer! det vet jag at tni gör =) och jag hade velat vara med :( men ah nu i veckan hoppas jag komma igång med lite rehab så att vi kan vara med i steg tre ;) haha lycka till men drömma måste man ju, jag älskar det ju !!

så idag blir det plugg och söndags tv, för visst är det alltid massa bra program på söndagar :D me like :) har dock lovat mig själv att skriva klart rättskunskapen och specialidrotten innan jag gör något annat idag :)

och nu lät det som om det rullade upp en husbil framför porten och det är nog mor och far som anlänt så dags att dra sig härifrån :)

hoppas på en mysig söndag till er alla :)

 

... J  


back on track, psykiskt iallfall =)

efter en vecka i dimman ser jag ljuset :)
tar små pyttesteg framot men det är ändå åt rätt håll :)

för igår va ända dagen på veckan som jag mådde tillräckligt bra för att ta mig till skolan, trodde jag iallfall.
blev en jobbig dag med smärta, yrhet och var redigt svettig, vet inte varför men kunde inte sluta svettas så det var 4-5 jobbig timmar men jag var där iallfall och det känndes skönt att få träffa lite folk :)
broder fick hämta mig då jag var helt svimmfärdig vid tre tiden, kom hem och somnade självklart direkt.
men efter en sömntur va det som om det bara vände, mådde inte alls lika dåligt och ah pigg för första gången på en vecka så då satte jag igång och städade med hjälp av min bror, gick upp till ica och inhandlade massa massa med varor för att sedan gå hem och hälla upp 100 kr godis i en mega stor skål, laga kyckling och potatis i ugnen med bea sås och det var början på en grym tjejkväll :)
det var mikaela, jessy och janina som var på besök =)
och vi, massa god mat, massa onyttigheter och idol fick en toppen kväll =) perfekt avslut på en skit vecka =)
me like :)
massa skratt och aah underbara känsla, och tog även mina första steg då jag inte orkar me det där kryckorna längre, och det gick, lite grann :)
så tråkigt att mike åker utomlands på måndag annars hade det blivit fler såna här tjejkvällar det här lovet men vi tar det efter istället :)

och det förstsätter framåt,
idag vaknade jag, ställde mig upp (då jag själv glömmer av att jag har ont) och ah det gör inte alls så farligt ont :)
så bara där var dagen räddad :)
kan inte säga att det är smärtfritt men det går fortfarande :D

så nu ligger jag här efter en ganska lugn dag och väntar på att favorit vännen ska anlända så jag och han kan baka oss något gott, kladdkaka kanske ? och mysa ner oss i soffan och fortsätta att njuta av livet :)


för även om vi ser framsteg blir det en hel del kvällar till i soffan, inte riktigt redo att ta mig ut än alltså :)


så gott folk, njut av det lilla, det gör jag och det gör livet mycket lättare =)
hoppas ni får ett toppenlov allt gott folk, för det är lov, mega skönt !! =)

skadad, sängliggandes och hög på smärtstillande

Det här är ingen period i mitt liv jag vill blicka tillbaka till och minnas så därför kommer jag inte blogga om den. är förhoppningsvis tillbaka snart men så länge, ha det sjukt mega bra :)

matchdags !

 V.S 

15.30 i heidhallen !!

 

Sjukt taggad !!!


lördag morgon eller fredag kväll ?

för klockan sex imorse var det uppgång för att köra mamma till jobbet. mega jobbigt men ändå inte det som är värst utan det är nu när jag inte kan somna om nu :P var iallfall komiskt att köra där i stan och se folk vingla mot vagnen förmodligen påväg hem från sin utekväll medan man själv gått upp för dagen :)

Fick iallfall en känsla av "vuxenhet" när jag satt där i bilen och körde själv, för visst är det vuxet att ha körkort :) fast det var ändå tanken på att jag har en bilnyckel som gjorde det, en alldeles egen bilnyckel, det är grejer det :) och då kom jag att tänka på att man ofta säger att man inte märker någon skillnad på att vara 18 men jag tror ändå att man gör det för visst är det inte bara jag som börjat tänka på vart man kan tänka sig att bo när man flyttar, hur det ska se ut, vad man ska jobba medoch aah det känns inte allt för lång bort :)

och något som ligger på listan över de närmsta året det är när man ska inhandla första bilen, och min dröm Första bil är en gul peugeot 107 =) och visst längtar vi till den dagen den lilla loppans bil nycklas är mina =)

snygg snygga =) och gilla små bilar alltså, me like :)  


när fredags myset är som bäst :)

riktigt riktigt mysig kväll ikäll :)
blev som sag Ben and Jerry´s framför idol med mor och far :)
dom lyckades göra ett riktigt bra program och det tror man inte när det är MJ tema, har aldrig varit ett stort fane av honom men fasiken va mycket bra låtar han skrivit !
och som hoppats va Erik grym, och om inte han står i finalen kan idol slänga sig i väggen för vissa saker är så jäkla dåligt med det där programet, han rabih eller va han heter, va gör han där?! och jurryn tycker han är bra ? spel för gallerian ? tror det för det är inte sång.
va lixom riktigt fint när dom sjung i grupp, tills han tog micken, förstörde allt, tillochmed när hans röst bara hördes igenom lite när dom sjung refrängen gemensamt så blev allt dåligt, han är kass, kan inte folk fatta det med?! me Not like !

Sedan slog vi över till sex and the city - the movie! den rullar fortfarande på den vita duken men funderar på att gå och lägga mig,(då jag redan sett filmen över hmm minst 50 gånger?, dock fortfarande en av de bästa filmerna under mina 18 år) ska ändå upp vid halv sju och köra mamma till jobbet, sedan blir det en lugn men lång löptur för att värma upp musklerna som ska krossa önnered! och fram till matchstart blir det även massa massa plugg, så aah, det blir läggdags :) Toppen fredag! =)

... J

fredagsmys ... :)

och en av anledningarna till alla de upplagda bilderna va att jag läste i en tidning att för att ta sig igenom höstdeppet lite gladare var att skriva en lista över vad som gjorde en lycklig :) och varför inte lägga in lite bilder över några av dom sakerna som gjort att jag förblir lycklig :)
och det är bara några av grejerna och när jag tänker på det kommer jag på så mycket mer och då kan man inte vara annat än glad :) tänk va mycket man gjort på så kort tid som 18 år, så många år kvar och vi har sånna möjligheter, vi borde alltid le av bara tanken att vi har möjlighet att göra alla dess roliga grejer vi gör :) men sedan vet vi alla att man aldrig alltid kan vara glad hela tiden men det är iallfall något att tänka på :)

kom precis hem från min Ben and Jerry´s jakt då pappa ringde och sa att det inte fanns någon på ica och då jag hållt mig hela veckan bara för att jag tänkt på att på fredag till idol, då ska jag njuta med samvete :)
så ikväll blir det favorit glassen och mys framför tvn till idol med mor och far =)
 mmmh mumma :)

har missat onsdag och torsdag bloggandet då det varit en väldigt full späckad men en massa timmar i handbolls hallen :) började ju att träna boll lek i onsdags :) dock hade det blivit lite miss förstånd då det var tänkt att man skulle dela på torsdags gruppen men eftersom man bara lagt upp det på hemsidan hade bara två föräldrar upptäckt detta och då blev det även bara två barn som var med och lekte :P men vi hade kul ändå :) jag , emelie, max och axel :D sedan i den "äldre" gruppen var det freja och naima ? fyra namn och jag kommer knappt ihåg det ändå :P haha, men aah det komemr bli toppen för aah, älska barn :)
var nämligen med på torsdagen också och då var det 20 glada lekfulla barn istället  =) Fantastiskt !

var även på rättegång i onsdags och den var väl inte så jätte spännande då det var ett slag som utfärdats och hyffsat självklar rättegång :)

idag började dagen med Alexanders kladdkaka, fantastiskt bra gjord faktiskt, kladdig och god :)
och vi kommer som tidigare nämt bli ett gäng tjockisar på redovisningen :)
dock har jag mega bra special idrott efter så tränar nog bort den faktiskt :)
ett givande och bra pass idag igen, me like !! :)

Imorgon blir det plugg och en hel del timmar i handbolls hallen igen :)
först har elitserie laget match och sedan vi, mot Önnered !! Grymt :)

Hoppas Erik och Tove är grymma ikväll :)

...J

bildregn från minnen :)

 Road-trip i europa med Familjen och Felicia :)
 Tylösand med Carro, Pernilla, Mattias och Jonas
 Kärlek till min avskedstårta som jag fick när jag flyttade från stockholm av Carro
 För jag och Daniel hade så sjukt mega kul, och Taize är ett oförglömligt minne för livet!
 För vi är en knasig familj som har haft många många roliga minnen ihop, och många roliga, underbara och gryma resor runt om i europa med våran lilla husbil :)
Första året i Sunny Beach, kan inte sätta ord på resan, förmodligen det bästa vi alla som var med kommer att få uppleva ! Fantasikt kul, sjukt mycket party och underbara, riktigt underbara vänner !
 Italien, en av många resor :)
För vi hade det bra i början, och vi hade kul och aah det var kul med er tjejer :)
 De åren man firat påsk i sälen med Lovisa och hennes familj, de är minnesvärda ! :)
Sunny andra året var sjukt lika kul och ligger tvåa på favorit minnena, precis efter första året ! GRYMT !!
 För vi hade väldigt många trevliga stunder, jag och johanneberg tjejerna :)
 Guld i potatis cupen och början på en väldigt fantastisk vänskap, älskar dig carro !
 Bortaresor, dom har varit många och fantastiska, saknar det riktigt mycket för det var galet kul !! Kalmar kommer alltid vara oförglömligt :)
Som sagt en väldigt fantastisk vänskap <3
10 år av handboll tillsammans, inget kan skilja oss åt !!
som sagt, väldigt kul med ifk resor :)
För detta är en mild grad av alla Cpiga bilder jag och Felicia tagit under årens gång, sånna fantastiska stunder vi haft, och så många skratt, skrattar bara jag tänker på oss :) Kärlek till dig unge ! <3
 En intensiv rolig period :)
Konfirmationen, ni som inte gjorde den har gått miste om något så värdefullt! 
och aah jag och felicia har rest genom land och rike för att hitta kärleken, och visst har vi kännt på den ;)
 vi reste tillochmed till Italien, gick rätt bra där med !
 och vi bada, och vi stekte och vi åt och vi hade det fantastiskt :)
 Tyresö If kommer alltid vara oförglömligt, kommer aldrig ångra en sekund att jag flyttade till er, bara att jag flyttade därifrån
 Släkten !!! <3
Tjejer tjejer tjejer, den bjuder vi på för steg fem är ett minne för livet !
 och basshunter var bara en av många vi dansa med ! Sunny beach !!<3
 Bror :) <3
 Balen i nian :) Kulkulkul :)

Bara några av alla de fantastiska bilder som påminner om saker som gör en varm i hela kroppen !
För man kan ju inte annat än att vara nöjd med livet :)
Det är fantastiskt och blir bara mer och mer roliga oförglömliga minnen att lägga på meritlistan !!

 =)

minnen !!

älska fotografier! :)
sitter och kollar igenom de få bilder jag har på min dator och får mig en hel del härliga flin :)
det är verkligen dags att få fram bilderna från den gammla hårddisken ! för där snackar vi minnen, och galna bilder ! :D jag och felicia har en hel del :) många timmar av skratt finns bland dom bilderna så det ska bli ett av uppdragen under mitt lov som ska fyllas med innerhåll =)

i vilket fall borde jag inte sitta här när det bär av till träningen om 15 minuter, dags att byta om men glöm inte, ta många kort, kommer gynnas i  framtiden ! :D


... J

sötsuget är på topp!

börjar med går dagen då det togs skolfoto =) det var en intressant process då vi hade ett väldigt roligt men lite halsvårt spex :P hoppas verkligen vi får ha det dock för då kommer bli det grymt och om dom tar det "valiga" fotot kommer vi bara se ut som miffon  :P

Sedan bar det av till träningen som var väldit skön när den va färdig :) alltid lite extra jobbig uteträning på måndagar men det är skönt att vi får slita lite =)
känndes bra i målet med så kanske är påväg tillbaka i toppform ? =) Hopppas ! :)

idag har sötsuget varit temat, vaknade redan i morse sugen på något gott, jag brukar ändå inte vara så beroende av godis och liknande på vardagar då jag klarar mig ganska fint på det jag äter under helgerna, men inte idag inte ! dock behövs det en liten chokladbit under matte lektionen för att orka hela dagen men idag har ju varit extremt :P fick godis av min mentor efter jag köpt choklad i kiosken så det var bara att möla i sig, och nu sitter jag här med min magnum mini och smaksar :P men ibland får man ha sina dagar och sedan om det blir på en tisdag eller lördag, får väl inte spela så stor roll :) gott äre iallafall :) och eftersom det är mega kallt ute ska man ju ändå gömma sig under massa lager av kläder så tror jag klarar mig fin fint ändå :D

nu är det snart dax för träning, och är mega trött men det är svårt att hålla sig vaken när man har träning åtta till tio :P men men snart ska jag byta om och då börjar taggning för inga trötta miner på handbolls planen inte =)

imorgon ska bli en bra dag, först rättegång som har en väldigt bra förmåga att vara väldigt intressanta och sedan träning med knattarna, ser fram emot det mega mycket !! =)

 

... J


helg helg helg :)

En helg som är precis som man vill ha den =)
dagen började toppen då vi krossade aranäs med 30-13, bra jobbat tjejer =)
sedan blev det som tänk väldigt stressigt här hemma då jag klarade av att bara vara hemma i endast 20 minuter och sedan var man fixad och redo för att åka in till bryggeriet för gott kött, sallad och massa trevligt folk :)
15 pers blev vi och vi hade det riktigt trevligt :)
kasst att sverige inte fick med sig några poäng men till nästa gång kanske vi ska byta ut larsson mot någon yngre lite bättre (Y)
sedan blev väl kvällen lite halvt kaos men då jag ändå inte planerat på mega långa utekvällen drog jag mig hemmåt och bakade men Emma i telefonen, hon läste receptet och jag stod för baket (Y)

imorse blev det sovmorgon för att sedan städa innan mor och far kom hem :)
och när dom väl gjorde det var det dags för mig att åka till heid hallen,
såg först Heid 2s match mot Partille där dom vann med 30-10 och aah ingen spänning den här helgen inte.
sedan var det dags för att stå i cafét under heidlös match och herr ollí :)
det blev 3,5 trevliga timmar med sandra och pernilla, mycket snack och massa ätande (H)

en trevlig slapp söndag :) Precis som det ska va :)

För övrigt är det klart att jag är tränare för bolllek =)
mega glad och det ska bli jätte kul :)
börjar på onsdag och hoppas på bra resultat och inte allt för många gråtandes barn :)


.. J


Nu kör vi !! =)

då var den lilla gröna på !!
nu jäklar kör vi =)
först blir det dock ett stopp på backaplan för att byta mina leggings, inhandla ett par nya strumpor och ah kolla runt lite !!
15:45 Aranäs- Bk heid Aranäshallen  =)


gogogo :)

... J

I´m in love ! =)

Jag är kär i Asher Book



Jag och resten av alla tjejer som såg Fame igpr, tänk dig det här ansiktet, med en av dom finaste rösterna du kan höra och grym på piano med, sjukt charmig och glad genom hela filmen =) tio av tio poäng till honom (Y)
Han gör filmen värd att se igen =)
dock var filmen inte så bra som väntat, inte alls lika mycket dans och hopp som man trodde men fortfarande en väldigt bra film =)

gårkvällen var lyckad :) dock förlust för division ett tjejer, men dom tar det nästa gång :)
sedan vidare till bion med N :)
Massa popcorn och mer blev det som vanligt, me like =)
sedan var det hem och bums i säng vi halv ett tiden då vi har match idag, och man måste ju vara utvilad (H)
och tro mig, det är jag :D ligger fortfarande kvar i sängen :)

men ska strax ta mig upp och börja med uppladdningen som självklart består av havregryns gröt, rostad lingongrova med kalkon och bravo tropis :) Favorit frukosten :)
sedan blir det att hoppa in i en kall dusch och aah tagga mentalt :)

Idag ska vi krossa aranäs !
ååh vad jag längtar tills jag står på plan, det är ren lycka :)

sedan blir det racer fart hem med bilen då jag ska klara av att fixa mig på en sisodär 30 minuter (Y)
hejja mig, men det är de värt :)

uppdateringar kommer kanske ikväll =)

Ha en mega mega bra lördag gott folk !! Det är det helgen är tillför :)

....J







tårtan gjorde dagen

kan en fredag börja bättre än med tårta?
riktigt duktiga kimberly och carrobarro hade gjort en mega fin tårta till dagens redovisnings lektion, och när jag säger riktigt fin så menar jag det, folk tänker nog inte på vad mycket roligt man kan göra med tårtor.
dom hade iallfall gjort en vertifikation (fjäsk) men blommer och fint utplacerad grädde på =)
och inte nog med att den var imponerande fin utan riktigt god också =)
tog en fin bild men hittar inte kamera sladden men jag lovar, det kommer så ni också får njuta av detta konstverk och vara lite avundsjuka på att jag fick äta den =)

och fredagen fortsatte att rulla på bra,fredag är nog min favorit dag i skolan, så otroligt slapp och rolig, först som sagt redovisning där vi mest äter oss tjocka,skrattar och flummar bort den mesta av tiden genom onödiga disskutioner och så :)
sedan vidare till special idrott, kan jag ha ett bättre ämne ?
älska idrott och älska den kursen, så mega slapp och rolig :)
där flummer vi oftas me bort tiden om vi inte gör något så grymt som idag, tränade challange =)
riktigt kul cirkel träning och riktigt givande :)
och körde ihop med tjejen som har det bästa skrattet i världen, skulle ofra min vänstra arm för att få höra det jämt, det är lycka =)  mike <3

sedan blev det solariet och lat som man är ibland tog jag bilen till skolan idag, något jag ångrade en sekund då pernilla berättade efter halva dagen att igår blev hennes bil nästan stulen, krossad ruta och försök till tjuvkoppling men sedan måste något hänt för där stod den sönder slagen när hon kom dit!
riktigt läskigt, helt sjukt vilka människor det finns här i världen.

igår va jag höst deppig men idag är jag lycklig =)
för den här dagen har varit grym och helgen ser riktigt lovande ut =)
idag blir det att kolla heid i division ett mot partille, sedan vidare på bio med bästaste N, renarama bioparet =)
Fame står på listan och ska bli grymt =)
visst låter det som en toppen fredag? oohjaa !!
och imorgon lär bli minst lika bra då det först är match mot aranäs ute i kungsbacka, ryktas om grym publik =)
sedn blir det snabbt hem för att fixa sig in för ett restaurang besök med ett himlas stort och roligt gäng som bland annat består av my one and only robert !! :) <3
även folk så som , josse, josse, nisse, frida, martin, johan, emelie, fabbe, linus ska med :) tror det va fler men är som tur inte den som planerar det här så får se, ska blir sjukt kul iallfall, ätandet blir till danmark-sverige matchen och aah jag blir glad i kroppen bara jag tänker på det =)
en cider på det och aah toppen (och nej bara en då vi varken har råd eller tid med alkohol, här ska vi upp i toppform)

söndag ska spenderas i heid hallen men även förhoppningsvis få en hel del plugg gjort =)
oohjaa äntligen helg ! och har ju även helg på måndagar nu för tiden med :)
tre dagars skola i veckan är inte fy skam :)

något som kanske påverkar denna lyckan är ett beslut jag tog igår :)
såg att dom sökte en tränare till boll-lek som är för 4-6 åringar som tidigt vill in i handbollvärlden, och självklart var jag tvungen att säga att jag ville ha uppgiften. ni hör ju att det är som gjort för mig, älska barn och älska handboll!
så en gång i veckan ska jag ha mega kul och leka med barnen, tyckte jag va värd det så ska offra lite tid på det =) har redan kommit på hela första passet =)
åååh loking forward too it!! =)

sedan hände något märkligt idag också, har nog inte fattat det än men folk förändras väl men aah vet inte hur jag ska reagera på det, tar det som det kommer orkar inte bry mig om det idag =/

ett väldigt glatt inlägg men det är bra för att jag är glad idag och igår trodde jag knappt att jag skulle se ljuset igen!

nu är det dags att hoppa in i duschen för att sedan skynda vidare till handbollshallen =)

 

...J


vad händer kroppen ?

det var tider när man var full och energi och spralligast på jorden, och tro mig, jag saknar det !
men har ingen energi i kroppen !
vaknade upp idag med feber, igen ! är trött på det nu, feber kommer och går också, så man känner sig dum när man vaknar med 39,5 graders feber, självklart hoppar skolan, men vid tolv tiden, japp då var tempen nere på 37,5 igen! arg tjej ! och orkar inte vara så här trött, gör ont att röra sig och orkar inte hålla upp ögon för att läsa läxor eller för den delen kolla tv. dagens stora fråga, hur länge kan men sova ?
jag har sovit mer än vad jag varit vaken den sista veckan, sinnes !
tror att det kan ha att göra med min kost också, får inte i mig någon bra mat, har varken tid eller råd!
eller idéer för den delen heller, middagstips någon ?

nu ska jag iallfall försöka läsa min specialidrotts läxa tills imorgon och sedan åka och köpa knäband då mina knän gått och blivit gammla och grå ! men först mat, vad blir det idag ? har typ inget hemma så gissar åp makaroner och ketchup (Y)
sedan får vi se vad tempen står på klockan 19,30 för det avgör om det blir träning idag eller inte, hoppas på detta men svårt att träna utan energi, hejja druvsocker dock !

allra först, en tupplur :(


..J

"kändis bloggar"

nu har jag fått en fundering, och då ska det självklart ner i ord här på bloggen. Gör som kanske tidigare nämnt det mesta för att göra allt annat än filosofi läxan.
så tänkte at tjag skulle ta och skriva ett blogg inlägg men när man loggar in på den här sidan så finns det en massa länkar till de bloggar som är mest lästa o.s.v.
och jag har aldrig varit en sån tjej som sitter och läser folk som jag inte känners bloggar. men nu i försök till att undvika filosofin så tänkte jag att det var dags att kolla in några av alla dess kändis bloggar. och fy så besviken jag blev. hade målat upp någon stor bild av att deras bloggar var jätte intressanta och bra gjorda, men förlåt mig men det tycker jag inte. har vänner vars bloggar är minst lika intressanta och bra gjorda. för det som skiljer sig är väl att dom lägger upp väldigt mycket bilder på deras nyaste inköp och vart dom hängde i fredags, men om nämnt såå har jag en hel del vänner som gör exakt likadant. hur kommer det sig att dom blir så stora ? jag förstår att deras bloggar är mer intressanta än t. ex min då min mest handlar om skolan och handboll, efter som det är det som händer i mitt liv då jag inte har världens största budget och kan lägga upp alla nyinköp då det inte ofta är så många och krogen är inte det mest besöka stället på min lista.
men för bara något år sedan satt dessa tjejer precis som jag och skrev en blogg som bara deras närmaste läste, nu blir dom kontaktadeav tvn var och varannan dag och gör det mesta som syns i media. men den kvarvarande frågan, hur blev dom så stora från början ? mycket konstigt tycker jag.
särskilt då många av dom är dryga självupptagna stockholmare, och tro mig det är inte bara mina fördomar utan några av dom har tillochmed namndöpt dom själva efter det.
men jäkligt skönt för dom att dom kan tjäna pengar på något så lätt som att blogga, inte konstigt att det blir nya inköp var dag !

det är dagens fundering iallfall :P
nu tillbaka till filosofin.. eller ? =)


... J


donneronsdagar :)

som sagt blev det att sova ut :) klockan är tjugo i elva och då kännde jag att det var dags att gå upp :)
vaknade dock klockan åtta men låg kvar i sängen och kollade tv tills nu, sådant är så himla skönt :)

nu är det filosofi som gäller hela dagen, eller ah iallfall fram till sex då det är dags för veckans body combat pass =)

så vad är kunskap och hur får vi den ? om en sisådär 6, 7 timmar vet jag (H)

hejja filosofi =)
plugg-godis? oohja  :D


ösregn !

men tro inte att heids flickjuniorer får vara inne och träna för det, ut och spring javisst ja !
dock väldigt skön springtur och man bortser från att man va pisseblöt efteråt :=
och springturen va skön och träningen va skön och aah roligt :)
spelade nästan hela träningen och det älskar vi ju =)

men klagar inte på att jag ska krypa ner i min varma säng med marknadens bästa täcke och sova nu :) sova sova sova, utan att ställa klockan, Love it ! =)

 

 

... J


trött eller höst ?

idag mådde jag väldigt konstigt, jag vet inte om det räknas till extrem trötthet eller om det finns någon annan medicinsk term på det hela men var så trött att jag inte orkade lyfta mina armar och det gjorde ont att hålla ögon öppna. dom flesta känner nog igen sig att det är precis så här dom känner varje morgon, samma här, men det bruar alltid gå bort efter en dusch och lite frukost. idag gjorde det inte det så satt på lektionen och kämpade och kämpade men sedan gick det inte, fick ta och åka hem, och var hemma vid tolv och somnade kanske fem över tolv, vaknade nu vid fyra, och känner mig inte pigg men piggare iallfall.
vet inte vad det är med mig, det är inte så att jag sovit lite i helgen, har gått och lagt mig vid nio och tio hela helgen och sovit så länge jag velat. men a tror jag gick tillbaka för tidigt efter sjukdomen !
imorgon onsdag, och vi har sjukt mycket att göra i skolan men ska iallfall försöka sova lite grann innan :)
älska donner onsdagar :)

och nu sitter jag här, och känner att eftersom jag inte har carro här så tar jag hit så mycket som möjligt av henne hit så sitter här med mina rostade lingongrova med kalkon och ett glas bravo tropic, kan inte bli mer hemma hos henne än så här =) Me like !!
Saknar dig bruden !!

och ett strot GRATTIS till min favorit kusin som tog körkort idag !!
Hejja henne !!! =)
jag kommer ju alltid vara lite bättre än hon men grym är du Linda !! =)

 

kusin och jag för många goa år sedan ! <3

 


happy times !! =)

för visst kan man bli glad av så lite ;)
har ju tötat om hur jag ska ändra min design hur många gånger som helst, men det blir ju aldrig av, men måste faktiskt säga att det är inte för att jag är lat utan för att jag inte fattar den här jäkla blogg sidan !
men nu, nu som ni alla ser så börjar jag förstå mig på den lite smått, och inga stora steg här inte utan vi börjar lite försiktigt =) 
så nu är det väl mest brist på tid som gör att den inte är så snygg för tillfället så vi ger den en skylt med texten, ursäkta röran, under ombyggnad !! =)
för vänta bara, nästa gång jag är sjuk kommer den bli sjukt snygg =)

woohoo =)


och krossa blev det =)

ooh jaa, härligt att se tjejer !!! =)
underbar vinst med marginal mot sävehof =)
elva-elva i halvlek såg lite oroande ut men en härlig vinst på 8-10 bollar, inte koll på slutresultatet =)
Grymt !! =)

och det kittlade ändå ut i fingertopparna av känslan av hur mycket jag hade velat stått där !
men båda våra duktiga målvakter gjorde strålande insatser (Y)
men aah imorgon är man förhoppningsvis tillbaka på planen och då jäklar =)

handboll handboll handboll :)


... J

Bk heid - Sävehof

Måste beröma mig själv då jag tycker jag pluggat på redigt idag :)
är klar med matten och nästan filosofin och har redan börjat på historian :)
detta ska jag fira med att ta en paus på en timme och åka och kolla på våran match mot sävehof idag, själv spelar man inte då sjukdomen fortfarande är kvar i kroppen, men blir på läktarn för att hejja fram dom :)
Hoppas på att vi krossar dom !!! =)

och det ska bli skönt att komma hem efteråt med för då står den en stek på boret, mumma :D
och dagens efterätt blir självklart kanelbullar =) 

... J :)

kanelbullens alldeles egna dag !

själv tycker jag att kladdkakan mer gjort sig förtjänt av en egen dag än kanelbullen men ändå :)
här hemma firar vi det med kanelgifflar som mer är min grej :) 

jag har laddat upp igen och sitter här med min godis skål och filosofi böckerna, gjorde vad som var sagt och skrev om en filosof, fyra too goo (H)

för er som fortfarande läser det här urtråkiga inlägget så är mitt mål idag att skriva om två filosofer till, göra halva matte uppgiften och självklart hela historia då det är prov på det imorgon :)
men det är just det här söndagar är till för så baka er en kanelbulle och sätt er och plugga =)

... J

9 timmar senare..

och nu sitter jag här !
har klarat en min arbetsdag och den flöt på ganska snabbt faktiskt :)
så det va 600 sköna kr :)
pappa hämtade mig från jobbet, riktigt skönt :) sedan var det hem för att laga en riktig gormé middag då det blev kött, klyftpotatis och en riktigt fräsch sallad :) Nöjd tjej, hejja mig :)
känner mig så duktig idag, efter att jag gjort mat diskade jag efter att mamma och pappa har haft besök idag så det va inte lite disk, och sedan vimmade jag köket och gjorde fint :)
redia jag, och för att lägga lite gräddde på moset sitter jag nu här på kökbordet och ska strax börja plugga :O Häng mig !! :P Fick nämligen ett filosofi hemprov i torsdag och det ryktas om att dom som gjorde det veckan innan fick sitta hela helgen så är väl klokt om jag också gör det!

Så nu kör vi, har laddat upp med en mega stor godis skål !!
så lär väl mest äta godis och sitta på facebook men jag är nöjd om jag fått gjort något iallfall, mitt mål är att skriva om en filosof, sedan förtjänar jag sömn :D

Hoppas ni har det roligare än jag :D


... J

Hard work work !

då va vi tillbaka, tillbaka i arbetstider !
och ohja när var det sist ? I juli typ :P
lär inte kunna något och då går det segt och då blir folk arga så får man skäll och så blir man stressad så går allt ännu värre, men visst är det kul att jobba på Mc Donalds, oohjaa (H)
ne så farligt är det inte, kan tillochmed vara kul ibland så ska inte klaga :)
och behöver ju pengarna så det är bara att ta sig dit :)

men hade hellre suttit i heid hallen och kollat heid-önnered eller varit i skåne och kollat höör-heid, för handboll kommer alltid vara roligare än allt annat :)

men nu beger jag mig till jobbet och kommer väl hem vid sju tiden, och då är det plugg som gäller, Bedrövligt !
en lördag kväll, men kommer inte hinna allt imorgon så det är bara att bita ihop och le :)

Hoppas ni får en toppen lördag !! =)

...J

fredagsmys :)

har laddat upp för dagens avsnitt av idol :))
Ligger i soffan med en popcorn skål på magen, varmt nerbäddad och en flaska saft =)
pappa ligger i soffan brevid och aah, ibland är livet underbart =)
Den här dagen är underbar, riktig mys dag, me like !!! :)

en snabb men trevlig rundtur i stan med min favorit robert blev det :)
han hattade en par riktigt snygga skor och jag fick köpt en foundation, ett puder och ett par leggins :)
och jag tror vi båda tycker det är väldigt skönt att prata av sig, älskar dig R :)

och ett stort Grattis till snyggbobban som äntligen tagit sitt körkort ;)     kärlek till honom =)

en paus i den stressiga vardagen !

det är precis vad dagen idag har känts som :)
Började med att alla Saras mentorselever fick gå upp snäppet tidigare, men det var det värt :)
Anlände till skolan där det stod ett frukostbord som hade det mesta man kunde vänta sig :)
så efter att vi tänt lite ljus blev det en mysstund m ed halva våran klass :)
en bra start på dagen :)
Sedan vidare till redovisning beskattning där det bjöds på dumle muffins som jag bakat igår och efter lite het disskution var den dagen över :)
Avundsjuka ? Det borde ni vara, skön dag :)

och den ska bli bättre för om en liten stund ska jag in till stan och träffa min älskade saknade robert :)
me like =)
Ska shoppa lite åt honom och sedan bara mysa !! =) 



Nöjdtjej :)

... J

snurvel !

höst snuvan är här och det inviger vi med en höst suck !
för inte nog på att jag är sjuk utan ska vara förskyld också, Blä !!!

Dagen har varit väldigt bra ändå dock, en mega lätt filosofi lektion där vi bara gick igenom lite och sedan fick gå tidigare för att äta pannkakor i bamba =)

sedan psykologin varvälidgt rolig den med då lärarn ville ha feed back på hur vi ville bli undervisade och vad lektionen skulle bstå av, och så blev det och det var för omväxlingens skull kul :)
och det blev inte värre när hon "råkade" släppa oss en halvtimme för tidigt :)

För då bar det hem till mig med mike för att baka dumlemuffins, och vilken syn, och vilken smak, riktigt bra gjort, Mumma =)

Efter det var det dax för mikes första provträning med oss och hoppas hon trivdes för jag vill ha henne där, vi har så sjukt kul ihop och ditt skratt är oslagbart, älskar det !
och det hörs ganska högt när man drar repliker som han har samma min när har skjuter och kommer (Y) oohjaa :D Love it !! :)

Dock blev det mesta dels reehab och en hel del bänkvärmning idag då vi alla vet att man inte kan träna när man är sjuk, jag försökte och det ledde till ännu en översträckt armbåge och ett skadat knä ! den här kroppen faller i biter and I hate it !!
hatar att sitta på läktarn, hatar att inte kunna prestera som mest, hatar mina armar!!
men gillar grabbar i handbolls kläder och ibland räcker det med handbolls shorts =)


Nu blir det en dumle muffins och läggdags :)
för imorgon börjar vi 08,15 :O
ska ha mentors-frukost med mentors gruppen, kan bli riktigt mysigt men kommer vara sjukt trött!!


... J

RSS 2.0