The game !

Idag inhandlades denna bok som sägs vara en handbok för vissa killar i sitt raggande !
och varför har jag då inhandlat denna bok ? Jo dels för att jag hört folk prata om den och att den är läsvärd men även för att det är väldigt intressant att läsa om vad killar tror vi faller för och sedan att om man har det här i baktankarna vore det sjukt kul att ertappa en kille med att han kör spelet !
Har bara kommit fem kapitell men då Felicia är här disskuterar vi lite vad vi faller för, och vissa saker i boken får vi nog säga att vi gått på i våra dagar, men inte efter att läst färdigt den här boken inte, det ska inte vara lätt att ragga ;)
Fick även en tankeställare när felicia sa att Iker Casillas inte var en typsik Johanna kille, har aldrig riktigt tänkt mina killar som i ett fack, men dock tror jag vi alla har placerat en viss kill typ där, så med spelet eller utan det tror jag inte ni lyckas om ni inte är med i facket !



Don´t hate the players hate the game !
Dock föredrar jag killar som kan ragga så inhandla boken och lär er något, se dock på den med ett kritiskt öga för vi är inte helt blåsta och faller inte för allt !

 

...J


el clássico

Iker Casillas, vilken man!
Han är inte bara en av världens bästa målvakter utan även på toppen av listan av världens snyggaste!
och vilken match, sånt sjukt tempo och spel om man jämför med svensk fotboll! Me like!
och vilken stämning på läktaren! Har bestämt mig idag att jag innom några år ska åka ner och kolla på el clássico, vilka är på ? ;) Kommer bli grymt!
Håller dock inte på något av lagen men sån här fotboll är alltid värd att se!
Mitt hjärta finns hos IFK Göteborg så finns ingen plats för internationella lag!





Så sjukt snygg men jag har ju en svaghet för svettiga killar i träningskläder så föredrar han så!
raaaw!! =)

091128

Jobbet igår blev precis som jag tänkt mig, stressigt stressigt stressigt!
riktigt mycket folk och ett högt tempo genom hela arbetspasset! 
men jag tog mig igenom det :) och idag är det bara bita ihop och ta sig igenom nästa :)
dock ska jag jobba dubbelt så länge idag och det svider lite, men vad gör man inte för att få pengar så att jag kan feli kan åka till Indien =) För det har ni väl inte missat att vi ska?
åker i februari för att genomföra vårt projektarbet =) Awesome!

Blev även att träffa min lilla feli efter jobbet igår och efter att ha inhandlat lite smink bar det av till Tintin för en kycklingmacka, en kopp te och massa tjöt :) Me like :) älskar att bara sitta och babbla bort tiden och bara analysera hit och dit som vi tjejer är bäst på att göra =)

och just nu snurrar något i analys i mitt huvud som det inte borde göra, för allt borde vara som du brukar vara men ändå kan jag inte släppa det!

skulle verkligen behövt att vara hemma och plugga idag men som vanligt skjuter vi på det! lite hårt dock att första läxan är tills imorgon, vet inte hur länge till jag kan skjuta på det! och sedan redovisning på tisdag, och när ska jag hinna den, imorgon är det skola och sedan träning, och tänker verkligen inte missa min reehab för den är prio ett! så funderar på om ska hoppa skolan? skita i skolan för att komma ikapp i skolan :S lite konstigt. dock tror jag inte att jag vill de, har ju varit på praktik en vecka så folk är saknade så vill dit och bara träffa alla och göra det vi är bra på, babbla bort ännu mera tid! :)

 

får se får se på något sätt löser sig allt alltid :)

det värsta som kan hända nu är att jag står där på min redovisning på tisdag och inte har något attsäga, hur pinsamt vore inte det? men shit nu måste jag springa till jobbet! hoppas ni alla får en trevlig söndag med skolångest och förmodligen en bakfylla på det med :)

 

...J


Ge mig !

Allt jag kan tänka på !!


Awesome !

dagen efter, är de värt det ? oohja :)
lär bli en tung dag på jobbet med baksmälla och fötter som spränger av värk efter gårdagens dansuppvisning ! =)
för visst förtjänade man en utekväll efter en vecka med hård praktik ;) Sjukt kul praktik och har nog aldrig känt att jag gjort något så lörorikt, riktigt nöjd med veckan som gått :)
har fått testa på att verkligen spela ekonom, på riktigt :) Dom hade nog missat att jag bara gick på gymnasiet och fick testa på exakt såna uppgifter man förmodligen kommer jobba med om en sådär fem sex år :)

igår var det malins 18 års dag och det firade vi in med förfest hos henne och sedan vidare till trädgårn =)
och som nämt så älskar jag känslan av att bara dansa loss på dansgolvet :) riktigt trevligt sällskap också så tack alla för en trevlig kväll =) Blev även en lång kväll och det innebar att man missade sista bussen, och så här dagen efter svider det lite i plånboken att man tog taxi, men det var det värt. och tror en fågel viskade i mitt öra att mamma och pappa betalar lite av den resan (H)

och det kittlar i fina fingrar och tår, och jag kan inte sluta tänka på alla underbara räddningar, och den där underbara känslan när man räddar, och jag får inte ut det i mitt huvud och jag får panik. har ni någonsin känt att ni verkligen verkligen vill göra någo men det går inte. det är så jag känner nu och jag vill verkligen tillbaka till handbollsplanen ! det trycker ner än att inte få göra det man älskar mest av allt ! och det är så sjukt långt kvar tills vi får göra det. och jaaa det är bara att gilla läget och köra på med reehaben men måste få klaga av mig lite också ! dock älskar jag mitt nya reehab pass då det är lite ansträngande och jag har fått svettas första gången på fem veckor ! ååh fem veckor har gått, och en så där tio kvar ? Fuck it jag vill nu ! men vi är glada och nöjda ändå :)

och nästa vecka är det stockholm som gäller, och då kommer det verkligen kittla i fingrarna när mitt nuvarande lag ska möta mitt dåvarande lag och jäklar då hade man velat stått i målet, särskilt då det är SM steg 3! och så läste jag om hur länge jonna varit borta och vilken kämpe hon är med sin reehab, jag är sjukt imponerad att du orkar tjejen !! nästa vecka ska vi äga läktarn !

 

nu bär det av till McDonals för en förmodligen stressig och högljudd arbetsdag, det är nämligen ronald mcdonald kampanj Och ansiktsmålning, och då vet vi att vi kan förvänta oss en arbetsdag i högt tempo, synd för mina fötter ! :P

 

Efter jobbet ska jag få träffa min saknade älsakde felicia ! vi har varit sjukt dåliga på att ses så nu är det dags att ta tag i det ! har varit sjukt dålig att träffa många saknade vänner på senaste men vi får bocka av dom en itaget, idag blir det mega gosigt lördagsmys med felicia !! <3

 

...J


Nu jävlar, Kör vi !

Nu äts den sista ben and jerry glassen upp, för nu jäklar :)
och nej ingen batnings kost här utan satsning, och första steget blir att ändra kosten som inte varit på topp inte varit bra alls de senaste veckorna faktiskt. och steg två, fokus på reehaben riktigt riktigt ordentligt, varje dag, alla övningar, maximalt. och konditons cykeln, japp blir ner till heidhallen iallfall alla vardagar för nu ska konditions upp på topp innan jag är tillbaka, för onödigt att lägga tid på att bygga upp den när jag är hel sedan igen och bara vill kunna fokusera på handbollen, så varje morgon ska vi upp och köra styrka med, har ju inhandlat 7 kilos vikter och då kan vi träna upp lite armar och nu jäklar är jag taggad på att komma tillbaka, benet kan inte läka fortare men jag kan göra så att jag är hundra procent redo när benet är lika så!
super suger och mega taggad, jag vill jag vill jag vill!

undra vart dom där mjukis byxorna är för övrigt, dom va mega sköna ! :P

plötsligt händer det, eller ?

kom och tänka på den där Kina resan nu.
om någon timme sitter det någon hemma som ska få veta att den just tjänat ca 20 tusen då resan är för sig själv plus en, och ska få uppleva något helt otroligt och oförglömligt, förmodligen något den vill mer än något annat. och då kom jag att tänka på vinster i allmänhet, tänk hur mycket folk vinner, tänk lyckan när det händer just dom. att det finns flera miljader människor på jorden men det händer just dom. tänk den känslan, förmodligen något man aldrig kommer få uppleva då det är en så liten skara som får det, men tänk att så tänker förmodligen dom med, men i just det ögonblicket, så händer det !

Faktiskt all glädje till er som fått uppleva det !

när livet är på topp

har funderat lite dom senaste veckorna när jag inte hunnit skriva om jag ska lägga ner bloggen,för hinner ju inte. men varför ta det så långt har svaret blivit idag, skriver ju mest för min egna skull så därför har jag kvar den och skrivet lite när jag vill, och detta kommer ibland innebära regelbunden uppdatering men ibland ingen alls, så som jag trivs med det.
de senaste veckorna har jag dock inte bara skrivit för att jag inte vill utan även för att jag knappt hunnit andas så mycket det har varit i skolan, sån mega press där jag satt mig varje dag efter skolanoch verkligen råpluggat, och jag är nöjd med att jag verkligen tagit tag i saker och ting och aah jag trodde jag tappat det, men icke!
men sedan är det inte bara det utan det är lättare att skriva efter framgågar, särskilt för mig, för jag vill inte älta mina motgångar för det gör det bara det ännu jobbigare att ha det på papper.
och när det är sjukt mycket i skolan, pressen är på högst nivå, man ska försöka hinna jobba, och på allt inte för göra det man allra allra helst vill, spela handboll, då är det svårt att se det ljusa! så kanske lite därför också det inte blivit något skrivande, men idag känns allt lite ljusare :)

skulle bli ett långt och både tråkigt och roligt inlägg om jag skulle berätta om allt som hänt sedan sist men sammanfattar det bästa och helt klart i topp är stockholms resan! Riktigt kul att få träffa mina tjejer igen och riktigt lyckad ute kväll i stockholmstad, dom är några snäpp vassare än oss göteborgare på att festa, och på att dansa! Me like och längtar redan till nästa gång, som visar sig vara snart! ingen party resa dock men om två veckor så är det steg 3 uppe i trygga trivsamma tyresö! Hur stor är chansen? av alla lag i sverige, och vi hamnar där, ödet som carro säger det är meningen att jag ska vara där.och snart kan jag köra dit upp i sömnen, början bli van med den vägen =)

En ute kväll som var i nära klass men inte riktigt där var i fredags! Då var det trädgårn som stod på schemat och vi lyckades, vi lyckades dansa oss genom natten och ha as kul :) aah riktigt riktigt lyckad dans kväll och toppen på i,et blev att avsluta med en tintin macka för att sedan få skjuts hem, grymt grymt!
Hade det inte kostad pengar och att alkohol inte var bra för kroppen hade jag lätt kunnat gå ut varje helg och bara dansa loss så mycket jag älskar det! :)

och gårdagen blev precis som planerat mega slapp, låg i min varma goa säng nästan hela dagen och såg på massa handboll, först alingsås-zagreb, sedan västerås- heid (elitserien) sedan hoppade jag runt bland de andra elitserie matcher som spelades igår, älskar webb tv :)
borde dock sändas mer handboll på tvn men när det inte gör det får vi nöja oss med datorn :)

är sjukt taggad på att komma tillbaka, och det går framåt! har fått ett riktigt härligt och hyffsat tungt reehab pass på en och en halv timme som ska genomköras varje dag för nu jäklar ska vi tillbaka!
och har även fått börja konditions träna på motions cykeln och därför blir det ner till hallen varje dag för att cykla nu framöver! har även en sjukgymnastik tid på onsdag morgon och då hoppas vi på att kanske få börja jogga lite lätt? eller låter jag det gå för fort? måste få hoppas lite (A)

VM i Kina är på ingång också, dock krockar det med våran sm helg men vi får hoppas att man hinner se någon match iallfall:) Hade ju inte heller bangat om jag vann resan till Kina, det avgörs idag och jag har varit med och tävlat, men sämsta bidraget i histiorien dock men man får väl alltid drömma :) Förstå glädjen övet att få åka ner en vecka tiill Kina för att bara kolla på det man älskar mest, hade ju varit helt sinnes!

Har dock bestämt mig för att börja åka och kolla på mer handboll runt om i sverige, till exempel på alingsås grabbar i elitserien, dom är ju så fantastikt bra att kolla på så visst är det värt en resa till alingsås lite då och då? tycker jag, någon som är på ? =)
Finns ju även lite snyggt att se på :)
tänk om man bara hade kunnat ägna sig åt handboll, leva på det, och leva på att bara kolla på det, inte behöva jobba eller gå i skolan utan bara åka runt och kolla på handboll, vilket dröm liv :)

ett långt inlägg men gissar att ni orkar det efter uppehållet, nu är jag på gång och idag är livet fantastikt, och så ska det fortsätta så snart är det one tree hill men ben and jerrys och kvällen fortsätter framför tvn :)

Imorgon börjar praktiken på Lundby statsförvaltnings ekonomi avdelning, och jag är riktigt peppad, gött med en vecka från skolan och ska bli kul att se hur dom jobbar då det är ett jobb jag skulle kunna tänka mig i mina framtida dagar :)

Har ju varit på kunskaps mässa under den här tiden också och hittade en hög skola som jag aldrig hört, tänkt eller något liknande att jag skulle kunna tänka mig välja, och visst är det underbart när man hittar något som känns så rätt och som gör att man inte känner sån press. om jag väljer denna skolan som verkar ha allt jag vill ha blir det nämligen en flytt till sundsvall om ett och ett halvt år och med de låga intagnings poäng som är på min favvo skola kan jag slappna av resten av trean, vore inte det drömmen ?

drömmen lever vidare...

..J  :)

fuck it !

jäklar va ont det gör :'(
vill inte vill inte vill inte !
jag vet inte vart jag ska ta vägen heller, kan inte sitta, inte stå, inte ligga!
och vågar inte börja på medicinen igen för mår så fruktansvärt dåligt av den så gör allt för att inte behöva ta den.
men lär ju sluta med det ändå för att vi ska kunna sova idag. 

var iallfall nere på träningen idag och det var trevligt då jag inte är ensam om att vara skadad så blev en hel del prat på läktarn :) och så mycket mysigare att sitta där än hemma, och den va så fin våran nya hall :) 
och fick berättat min lilla hemlis för emmagumman me :) haha fast kul att ha någon att skämta om det med då jag och mikaela har fått våra skratt om det tidigare så nu är det väl min och emmas tur ;) hihi :D
mysigt mysigt men hade hellre stått i målet och gjort lite snygga räddningar ! 

nu blir det sömn då jag måste upp mega tidigt imorgon för att packa och göra mig redo för det blir skolan sedan direkt hem till robert där det bär av när jag anländer =) 
fullt ös hela dagen imorgon, me like ! =) 

Så heej då göteborg och heej Stockholm !!! =) 

ha en trevlig helg allihopa :) <3 

.. J :)
 

minus poäng till rektorn!

idag kom skolkorten hem, tror ni att rektorn har tagit vårat grymma spex? oohnej !
han har tagit det "normala" där vi gör hava spexet och istället ser dumma i huvudet ut, särskilt när vi inte ville ha det och valde att därför blunda, göra fula miner och cpa oss så att dom inte skulle ta det, men joo där kom det, hejhå hemma sp3a vi ser mongo ut, så jäkla tråkig rektor!

men men livet går vidare :)
igår va det psykologi plugg som gällde och det är nog inte riktigt mina ämnen det här med filosofi och psykologi, är bättre på fakta än analysera och sånt. så lär inte se bra ut på betygs pappret iår alltså men för tillfället orkar jag inte bry mig :/

imorgon imorgon imorgon dock !
imorgon åker jag, linus, johan och robert upp till stockholm för en hel party helg där, Awesome !! :D
sjukt taggad och det ska bli jätte kul faktiskt :) det behöver jag ! :D

dock vet jag inte riktigt hur det ska gå till då jag knappt kan gå idag för efter att ha tränat knattarna igår och ansträngt mig uppenbarligen alldeles för tidigt så är jag tillbaka på ruta ett, och jag vill inte!
fick så sjukt mega ont i går när jag gjorde en liten rörelse väldigt sakta och kunde inte ens tänka mig hur långt bort det är att göra den rörelsen snabbt utan att få ont, Sinnes!
jag vill vill vill spela handboll igen, jag vill träna igen, jag vill känna den där känslan man mår bra av igen!

menmen ska snart åka ner till hallen iallfall och träffa tjejerna :) alltid kul det iallfall, ska köra min reehab där nere med Jonna =) vi klena jäklar får hålla ihop :)

innan det blir det räksallad som mamma och pappa är påväg hem med och hoppas dom skyndar sig för jag är hungrig! sedan ska jag packa inför helgen och sen bär det av till saknade Heid hallen, har ju inte sett den i nytt skick heller så det ska bli kul :)

... J :)


hon är smart :)

så lurade lovisa mig att göra läxan :)
eller taggad mig kanske?
för hon kom på tävlingen, den som gör läxan först vinner, och jag vann :D
woohoo :D vinst och fått gjort klart special idrotten :D
winn winn situation ?

Sebastian Stan

Så sjukt snygg !! och att han spelar tuffingen i gossip girl gör han inte mindra het, mmh mumma :)



Raaaw :)

Efter inlägget imorse somnade jag om en stund och gick upp fem minuter innan jag skulle gå och drog på mig lusekoftan och gosade ner mig.
studiebesöket var väl rätt intressant men var så fruktansvärt trött så blev direkt hem efteråt och nu kommer jag inte ur soffan. Hur kan man vara så här trött efter två veckor med nästan bara sömn, men trött är jag så blir att fortsätta ligga kvar här några timmar till iallfall :)

 

... J :)


mysmorgon eller seg morgon ?

idag var en sån där morgon när man låg kvar i sängen lite längre,och lite längre, och lite längre, och när jag väl skulle gå upp kom jag på idéen att om jag skiter i att duscha så slipper jag föna och platta håret och då kan jag sova ytterligare 30 minuter, så då gjorde jag det :) och det innebär även att jag har massa tid för min frukost :)
så nu sitter jag här med mitt te och myser :)
så ska snart bara dra på mig någon tränings tröja och ett par jeans eller något och dra mig :) så kommer ungefär lägga fem min på mig själv idag och så snygg kommer jag vara :)
men vad gör det när dom ända jag ska träffa är mina typ 15 ekonomi vänner, för fler än så tror jag inte det kommer bli. Vem kommer ihåg att det är studie besök första lektionen efter lovet lixom ? inte jag iallfall !
det var ren tur att jag såg emelie kommentera carros status och skrev i slutet, ses imorgon på studie besöket, kom genast ihåg att nån sagt något om det så blev att ta reda på att vi ska till någon kyrka idag. tänk vad folk hade skrattat åt mig om jag stod i skolan nu på morgonen, bara för att det är så typsikt mig. och jag hade verkligen inte behövt det för har redan missat ett studiebesök med religionen och aah ligger alldeles för mycket efter.
funderar även på om jag ska ta ett möte med Sara idag,, skulle behöva snacka om hur jag ska komma ikapp med skolan och bra mentorsom hon är skulle hon säkert komma på en lösning, men aah får se, känns så mesigt att klaga hos lärarna.
men mmen nu får jag väl kila så att jag iallfall hinner borsta tänderna :)

Slutar iallfall efter kyrko besöket så skön start på veckan :)
dockblir det direkt hem för projektarbetsplugg med feli och så fort hon lämnat mig blir det psykologi och religion, ska gö mitt bästa för att komma ikapp :)
turen i oturen att jag inte tränar just nu..


ha en bra dag göteborg.. J :)

....

när mörkret föll över göteborg, en dag som kunde bli en fest, en fest av lycka blev sorg..
två mål bort.
Fuck it, känns konstigt för det är inte så att jag varit världens största fan iår och gått på alla matcherna men jag har sett alla matcher hemma iallfall och man hade byggt upp en mur av lycka, och den revs idag. och jag tänker att sak samma men känns på något konstigt sätt deppigt i kroppen, så tycker synd om grabbarna..
och lite är jag egoistisk men trodde jag skulle få en toppen party kväll och jag var taggad och redo, och snygg i min nya outfit ! :D och saknar alla ifk grabbar, och saknar att ha kul med dom och saknar att dansa med dom. urre, vi tar det nästa år :)
och nästa vecka tar vi svenska cupen guld :)
inte för att det är någon folk fest men ska visa de där gul svarta råttorna att dom inte är bättre, kom igen blåvitt!
och då ska vi ta igen partyt, för då blir det en hel partyhelg i stockholms stad, me likey :)

jag ligger efter i skolan, rejält, och jag bryr mig för första gången i mitt liv inte?
jag vill börja jobba, tjäna pengar, vara ledig på helgerna och inte plugga !!
men det är bara att bita ihop ? tror dock inte att jag kommer ikapp. synd ?

splittrad i min känslor, vet inte vad jag känner..

.. J

Upp and away :D

hihi :)
Går kvällen var toppen, gårdagen var toppen !!
Lördagsmys.. :)
och då jag och linda inte är så smarta så hade vi inte bokat någon bio denna lördags kväll så det blev att ta den bion det fanns biljetter till, UPP =)
Tecknat och 3D :D
kul att se i 3D faktiskt, och rolig rolig film :) haha, Lyckat !! :D
och det var inte bara massa barn då vi såg den på engelska utan text, haha ;)
Älskade kusin !! <3

Vilket radarpar!! :D Se den !! :)

idag blir det andra puckar, allt annat än lugnt!
Idag tar vi guld, det känner jag på mig! 3-2 och sista målet görs på övertid!
åååh kom igen blåvitt, vill fira ikväll ;) =)


..J

RSS 2.0