I min stressiga vardag

Ja just nu känns livet väldigt schema lagt och stressigt =S
Men vill man va över allt och hinna med allt och alla så får det blir så.

Men först börjat vi med gårdagen,
efter en spring tur med natalie blev det x antal timmar körkorts teori plugg för att sedan luncha med lovvan i Kungsbacka =) Megamys =)
Sedan bar det ut till Åsa för att träffa mamma och pappa som bara varit borta än vecka men ändå redan var saknade =)
och världens bästa föräldrar som dom är så hade dom inhandlat 5 par trosor, 3 sport bhar, massvis med strumpor, en t-shirt, påslakan till täcke och kudde och underlakan till mig =)
Glad tjej blir man då =) TACK !! =)
Väl i Åsa grillades det favorit köttet ryggbiff med potatis och sallad ! favorit maten, oohjaa !! =D Mumma 

När jag efter en väldigt lång bussresa återvänt hem så var jag mega trött och gick och la mig, men det blev inget med det, är redan nervös inför uppkörningen, och kan verkligen inte somna utan tänker hela tiden fan tänk om man inte klarar det, ne nu måste jag plugga mer teori. och efter lite pluggandes va det dags för ett nytt sov försök men denna gången med tanken ååh va roligt när man klarar det, och funderingar över vad man skulle göra, vad man skulle säga till alla man måste ringa (Felicia först såklart) och lalalala, massa tankar som snurrade i mitt lill ahuvud som behövde sömn.

och efter alldeles för lite sömn åkte jag i morse ner till körskolan för att plugga två timmars teori, sedan bar det av till gymmet och efter det solades det !
och det är vad jag hunnit med hitills men nu ska det strax hoppas in i en dusch för att sedan jobba hela kvällen (Y) hejja !!  Stängning med mrs sur och haggig..
Får inte heller glömma att mamma och pappa kom förbi här hemma och lämna av yttligare en inhandlat påse till mig, med e ny luftmadrass till morgon dagen och lite smått och gott som jag önskat mig så som body lotion, shampoo och balsam :D ÄVen sex x-cider =) Dom är nog på väldigt bra och generöst semester humör, and I love it !! =)


Imorgon midsommar fortsätter stressen,

upp tidigt tidigt för att packa, sedan övningsköra, hämta farmor, åka till askim och dansa runt midsommar stången med tjocka feta släkten, fira mormor som fyller år, ta bussen in till stan för att möta felicia så vi kan ta tåget till varberg, lyckas hitta mr bill och bulls stuga för att sedan partaja som få ! =)

Men kul ska det bli och förpartajet blir jordgubbar, glass, x-cider, felicia på ett inter city tåg, Toppen bra ;D



Living the dreeeam !! =)

... om man bara slapp jobba =)


sommar, sol och Jobb!

och nu måste jag få klaga lite, igår gjorde jag något som jag egentligen aldrig vill göra. Jag städade efter bill och bull.
och inte nog med att klockan var halv 10 för jag jobbade till nio utan ah då ställde jag mig ooch städade köket i en halvtimme efter dom! av den enda enkla aledningen att jag inte klarar av att bo i en svinstina som dom tydligen gör. men ah det blev diskat och skrutat och fint, sedan var det dags för läggdags för mig. och nu klockan nio på morgonen efter alldeles för lite sömn och en lång arbetsdag framför mig går jag upp och det ser ut som en svinstina igen!! hur otacksamma kan man vara! och va fasiken tror dom va anledningen till att städa igår egentligen, för deras skull? absolut inte, men ah är det inte fixat ikväll när jag kommer hem vid nio tiden efter jobbet då ska jag bli riktigt arg på dom!

men tjooheej nu måste jag kila till jobbet !

living the dreeeam !! =)

och det är just det jag gör jus nu, living the dreeeam, sommaren har börjat kanon bra =)
kommit igång härligt med träningen igen efter ett litet break med skadade fotleder, och med det nya skyddet inhandlat ska vi äga i partille cup =)
underbart helt enkelt =)

Grym ute kväll igår med massa nytt folk och en väldig söt nybliven 18 åring :)

Älskar, verkligen älskar att dansa !! =)
Skull ekunna göra det varje dag hela dagen om det var så, dock var det välidgt skönt att ta av sig skorna när man anledde hem vid 4 tiden inatt, så kanske inte hela dagarna långa.
och det var just vid 4 tiden inatt jag fick för mig att ställa mig och laga mat på fylla, såg underbart ut i köket imorse kan jag säga ! :P
Men det var härligt att gå in i dimman igår, ett bra tag sedan. =)
För ibland måste man bara njuta av livet, och jag gör det fullt ut just nu kan jag säga =)

Dock börjar arbetet imorgon, fyra till nio ska jag stå och se glad ut på donken, dock är morgon dagen den enda dagen där här månaden man förmodligen faktiskt kan se glad ut då en viss tjej inte jobbar imorgon, skönt skönt :)

Har blivit helt beroende av sex and the city under det här lovet, några avsnitt per dag ska det vara för att beroendet ska bli mättat =) och idag låg jag i sängen med datorn på magen och såg på det fram till klockan fyra, som sagt livsnjutare =)

Det börjar närma sig ett visst teori prov så här och nu lovar jag mig själv att plugga minst en timme om dagen fram tills det, för gud va jag har skjutit på det, inte bra, för vill ju så himla verkligen jätte mkt ha det där jäkla körkortet som kostat mig skjortan!

och något annat som jag inte har råd med det är förra veckans shopping på MQ rean, men ah ibland måste man släppa tänkarna om allt annat och bra gå på magkänslan, och det som inhandlades är jag väldigt nöjd med så =)

och det finns nog sjukt mkt mer att berätta men det kommer med tiden, för dom här små raderna skrivs åt jeanette, för att hon verkligen vill :) Men som jag och hon disskuterade så är det ju även väldigt skönt att skriva av sig =)

Men nu ska jag slå på ett till avsnitt av sex and the ciity, äta min M påse och njuta av livet.
och längta tills på tisdag då vi ska få stå på den där älskade handbolls planen igen :)

Fortfarande inga klara planer inför midsommar, lite annorlunda, men det brukar ju alltid lösa sig så får väl ta det som det kommer, jag hoppas på mycket trevligt folk och härlig musik =)

Sommaren 2009 =) <3

RSS 2.0